«1+1» шукає професійних кулінарів та аматорів для нового шоу «Гра смаків»

10 Квітня 2013
7049
10 Квітня 2013
13:51

«1+1» шукає професійних кулінарів та аматорів для нового шоу «Гра смаків»

7049
«1+1» шукає професійних кулінарів та аматорів для нового шоу «Гра смаків»

Канал «1+1» шукає для нового кулінарного шоу  «Гра смаків» за форматом The Taste професійних кулінарів та аматорів. Про це  повідомила  шеф-редаткор проекту Олена Моренцова.

 

«На етапі кастингу нас цікавлять такі якості кухарів як сміливість, креативність і жага перемоги! Адже вирішальним фактором у відборі учасників для участі в проекті буде лише смак їх страв. Тренери не будуть знати, хто готував страву, звідки цей учасник і який у нього професійний досвід. Все, що буде перед ним, -це одна ложка страви», - зазначила пані Моренцова.

 

За її словами, оцінюватимуть учасників кастингу буде чотири тренери - професійні шеф-кухарі та ресторатори, імена яких поки не розголошуються.

 

Нагадаємо, «1+1» придбав формат The Taste у американської компанії Red Arrow International та оголосив кастинги для української версії шоу.

 

 Керівником проекту є  Віталій Докаленко, який з-поміж іншого, виробляв для каналу  «1+1» шоу «Пекельна кухня» і «На ножах».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7049
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду