5 канал і журналіст Сергій Дорофеєв припиняють співпрацю з 25 квітня

8 Квітня 2013
8408
8 Квітня 2013
15:22

5 канал і журналіст Сергій Дорофеєв припиняють співпрацю з 25 квітня

8408
5 канал і журналіст Сергій Дорофеєв припиняють співпрацю з 25 квітня

5 канал заявив, що припинить співпрацю з із тележурналістом Сергієм Дорофеєвим з 25 квітня. По це повідомляє прес-служба каналу.

 

Це рішення 5-й вважає «обопільним та погодженим».

 

«5 канал висловлює подяку за співпрацю і бажає Сергію Дорофеєву професійного зростання та творчої наснаги», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Сергій Дорофеєв вів на 5-му каналі авторську програму «Портрети з Сергієм Дорофеєвим» з  4 жовтня 2011 року.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», журналіст переходить на телеканал «Інтер» і на початку тижня має записати інтерв`ю з патріархом Кирилом, погляди якого є дискусійними для українського суспільства.

 

Генеральний продюсер 5-го каналу Юрій Стець  заявив, що здивований цією інформацією, оскільки пан Дорофеєв мав працювати в ефірі на 5-му каналі до травня.

 

Сергій Дорофеєв - теле- і радіоведучий, викладач маркетингу ЗМІ з Білорусі. Жив і працював у Мінську. У Білорусі його останній телеефір відбувся під час президентських виборів  (ток-шоу «Вибір» від 19 грудня 2010 р.) Після цього ефіру президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав Дорофеєва «молодим журналістом, якого потрібно поставити на місце». Ведучий пішов з білоруського каналу ОНТ та в 2011-му розпочав співпрацю з українським 5-мканалом». У листопаді  2012 року відзначений премією «Телетріумф» у номінації «Інтерв'юер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8408
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4028 дн. тому
Сергій Дорофеєв. Час працювати на владу? http://dusia.telekritika.ua/blog_alekseia_mazura/20927
Безулик
4028 дн. тому
Ой, дивись , Сергію.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду