«НЛО TБ» став молодіжним каналом і запустив власний сайт

5 Квітня 2013
7913
5 Квітня 2013
17:04

«НЛО TБ» став молодіжним каналом і запустив власний сайт

7913
«НЛО TБ» став молодіжним каналом і запустив власний сайт

Телеканал холдингу «Медіа група Україна» «НЛО TV» («НЛО ТБ») запустив свій сайт nlotv.com. про це повідомляє прес-служба.

 

«НЛО TV» позиціонується як молодіжний канал.

 

На сайті розміщена телепрограма, анонси, новини, відеоогляди серіалів, фільмів та шоу, які незабаром будуть в ефірі.

 

Зокрема, канал транслює такий контент як ситком «Універ»,  програми Comedy woman, «Сміх без правил», Comedy club, серіал «Наша раша». Усі ці проекти свого часу виходили в ефірі Нового каналу та ТЕТу.

 

Раніше директор з  розвитку медійного напрямку бізнесу компанії СКМ Катерина Лапшина зазначала, що канал має ухил у містику.  Планувалось, що мовник транслюватиме проекти у різних жанрах (у тому числі й розслідування), присвячені містичній тематиці.

 

Прес-служба каналу звертає увагу, що сайт «НЛО TV» активно представлений в різноманітних соціальних мережах:  Facebook (facebook.com/NLO.tv), Vkontakte (vk.com/nlotvua), Twitter (twitter.com/nlotvua).

 

Нагадаємо, канал «НЛО TV» у 2011 році також  переміг у конкурсі на вільні місця в загальнонаціональних цифрових мультиплексах МХ-2 та МХ-3. Улютому 2012 року розпочав  тестове мовлення.

 

У лютому 2013 року канал отримав ліцензію на супутникове мовлення. Генеральний директор каналу  - Іван Букреєв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7913
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Серж
4010 дн. тому
Еще с прошлого года он развлекательный, и сайт две недели уже фурычит...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду