СТБ пояснив, чому проект «Гордість країни» переїхав з Нового каналу

4 Квітня 2013
10740
4 Квітня 2013
17:23

СТБ пояснив, чому проект «Гордість країни» переїхав з Нового каналу

10740
СТБ пояснив, чому проект «Гордість країни» переїхав з Нового каналу

Цього року трансляцію проекту «Гордість країни» було перенесено з Нового каналу на СТБ через те, що його формат більше відповідає концепції проектів  саме цього телеканалу. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі СТБ.

 

Наразі СТБ не планує  вносити зміни у формат проекту.

 

«Метою премії «Гордість країни» є вшанування надзвичайних вчинків звичайних людей, що є позитивним прикладом для суспільства, даруючи кожному громадянину віру в свої сили, самоповагу та гордість за свою вітчизну. Мета та формат премії повністю відповідають концепції проектів телеканалу СТБ. У зв'язку з цим було прийнято рішення транслювати премію на телеканалі СТБ», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Виробництво проекту здійснює продакшн СТБ.

 

Також СТБ не розголошує інформацію про те, на який період  подовжена угода з правовласниками формату «Гордість країни», оскільки вважає її конфіденційною.

 

Нагадаємо, нагородження лауреатів премії «Гордість країни» відбудеться 4 квітня. Телевізійну версію церемонії СТБ покаже в запису в суботу, 13 квітня, о 22.00.

 

Церемонію вестимуть Оксана Марченко та Андрій Куликов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10740
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду