На «1+1» стартує новий сезон «Сімейних мелодрам»

27 Березня 2013
11989
27 Березня 2013
12:24

На «1+1» стартує новий сезон «Сімейних мелодрам»

11989
На «1+1» стартує новий сезон «Сімейних мелодрам»

1 квітня на телеканалі «1+1» стартує новий сезон проекту «Сімейні мелодрами». Про це йдеться в анонсах каналу.

 

Проект виходитиме у будні о 14.45.  

 

«Сімейні мелодрами» - це не вигадані історії, а реконструкція реальних подій, які можуть трапитися з кожною родиною: зради, боргові ями, конфлікти з дітьми та батьками,  проблеми у бізнесі тощо», - йдеться у повідомленні каналу. 

 

Нагадаємо, «Сімейні мелодрами» - це продовження реаліті «1+1» «Сімейні драми». Проект вийшов  в ефір у вересні 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11989
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду