Мустафін очолить телеканал «Мега», а Дем’янчук - нішеві канали групи «Інтер»

18 Березня 2013
10310
18 Березня 2013
11:08

Мустафін очолить телеканал «Мега», а Дем’янчук - нішеві канали групи «Інтер»

10310
Мустафін очолить телеканал «Мега», а Дем’янчук - нішеві канали групи «Інтер»

Генеральним директором каналу «Мега» з 23 березня стане Олексій Мустафін, екс-директор департаменту документально-публіцистичних програм СТБ.  А генеральний директор каналу К1 Сергій Дем'янчук стане також керівником нішевих каналів Inter Media Group - К2, «Ентер-фільм», «Піксель», «MTV Україна». Про це повідомляє прес-служба групи «Інтер».

 

«Я давно хотів займатися пізнавальним, просвітницьким телебаченням. Це те, чого, на моє переконання, не вистачає вітчизняному глядачеві. Власне, зростання показників телеканалу «Мега» - найкраще тому підтвердження. Радий, що така пропозиція надійшла від керівництва медіа групи. Сподіваюся, що спільними зусиллями ми зможемо зробити канал ще цікавіше. Покажемо, що ТБ може бути й розвагою для розуму. Повернемо телевізор мислячому глядачеві», - зазначив пан Мустафін.

 

Сергій Дем'янчук  вважає своє призначення керівником нішевих каналів групи певним викликом: «Кожен із цих каналів має власну цільову аудиторію, свого глядача. Переді мною поставлено завдання розробити таку стратегію розвитку, знайти ті яскраві та оригінальні продукти, які зміцнять лідерські позиції кожного з нішевих каналів нашої медіа-групи в його сегменті телевізійного ринку».

 

Раніше сайт «Дуся» повідомляв про  те, що Олексій Мустафін очолить «Мега», а Сергій Дем'янчук - нішеві канали групи.

 

Нагадаємо, за інформацією «Детектор медіа» гендиректор каналу «Мега» та керівник нішевих каналів групи «Інтер» Констянтин Стрюков залишає групу.

 

Олексій Мустафін працював на СТБ з 2006 по 2011 роки на посаді заступника голови правління ПрАТ «ММЦ - СТБ» з інформаційного мовлення і очолював інформаційно-аналітичний департамент, з 2011 року - був директором департаменту документально-публіцистичних програм.

 

Сергій Дем'янчук  перейшов з ТВі на К1 у жовтні 2011 року у якості генерального продюсера каналу, а у жовтні 2012 року він став гендиректором К1.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10310
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тест
4054 дн. тому
Раньше просто Мустафин, тепер мега-Мустафин. Почему к Ткаченко не пошел?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду