Коломойський може підписати мирову угоду з Роднянським і Фуксманом

9 Червня 2006
30478
9 Червня 2006
18:09

Коломойський може підписати мирову угоду з Роднянським і Фуксманом

30478
За повідомленням "Української правди"
Коломойський може підписати мирову угоду з Роднянським і Фуксманом

Ігор Коломойський, з одного боку, і співвласники телеканалу "1+1" Олександр Роднянський і Борис Фуксман — з іншого, можуть підписати мирову угоду.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на газету "Дело".

"Швидше за все, ми не будемо чекати рішення суду, а домовимося миром", — повідомив "Делу" Фуксман.

Водночас він не уточнив, чи отримано згоду Коломойського піти на мирову. "Мирова угода повинна бути такою, щоб улаштувати всіх учасників", — підкреслив Фуксман.

Як відомо, з березня минулого року Роднянський і Фуксман вели переговори про продаж 40%-ої частки співвласнику групи "Приват" Коломойському за $100 млн.

Закриття угоди мало відбутися у вересні 2005 року. Однак уже наприкінці серпня корпорація Media Enterprises Ltd. (CME), що контролює канал, заборонила співвласникам продавати свої частки "Привату".

У зв'язку з цим Коломойський вимагав через суд визнати право власності на 70%-у частку в статутному фонді "Студії "1+1", яку нібито встиг продати йому Роднянський.

У власності Роднянського знаходиться лише 20%, а ще 20% і 30% контролюють відповідно Фуксман і CME. Ще 30% каналу "1+1" CME володіє самостійно.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30478
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду