Розгляд справи щодо права власності на "1+1" продовжиться 2 червня

2 Червня 2006
34393
2 Червня 2006
10:30

Розгляд справи щодо права власності на "1+1" продовжиться 2 червня

34393
Розгляд справи щодо права власності на "1+1" продовжиться 2 червня

Сьогодні в Печерському райнному суді Києва продовжився розгляд справи за позовом Ігоря Коломойського до Олександра Роднянського щодо визнання прав власності на частку у статутному фонді «1+1».

У судовому засіданні, окрім позивача і відповідача, третьою стороною виступає іноземна компанія «Інтер-медіа». Як раніше повідомляла ТК, за інформацією ТОВ „1+1”, її власниками є: компанія Сentral Мedia Еnterprises (60% статутного фонду), а також Олександр Роднянський і Борис Фуксман (по 20% кожний). Але голова ради директорів каналу Олександр Роднянський має право розпоряджатися 70% „1+1”, інші 30% знаходяться у власності дочірньої кoмпанії СМЕ - „Інтер-медіа”.

На сьогоднішьому засіданні представники відповідача та третьої сторони задавали питання представникам позивача. Зокрема - чи мав право Борис Фуксман вести переговори від імені компанії "Інтер-медіа". Представником Ігоря Коломойського В'ячеславом Карташовим суду були надані документи, отримані ним у Німеччині, що підтверджують відповідні права Бориса Фуксмана. Проте представники Олександра Роднянського наполягали на тому, що ці документи не можуть бути доказом у справі через те, що подані із порушенням законодавства, а саме ст. 131 ЦПК України, яка регламентує терміни подання доказів. Суддя Горяйнов прийняв рішення долучити докази до справи.

Водночас представники відповідача і третьої сторони заявили, що обгрунтування позивних вимог позивачем на сьгоднішній день докорінно змінено. Вони також наполягали на необхідності визначення ролі у справі Бориса Фуксмана. А також заявили клопотання про оголошення перерви у розгляді справи до 14 червня. Суддя Горяйнов дане клопотання відхилив.

Судове засідання продовжиться завтра, 2 червня об 11.00.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34393
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду