В Інтер-рекламі -- кадрові зміни

30 Березня 2003
685
30 Березня 2003
16:31

В Інтер-рекламі -- кадрові зміни

685
Компанія Інтер-реклама повідомила "Телекритиці" про те, що нещодавно її команда поповнилася трьома новими співробітниками. Всі троє: Баглай Юлія, Гонта Тимофій та Дутчин Дмитро є випускники Київського Національного Університету ім. Тараса Шевченка.
В Інтер-рекламі -- кадрові зміни
По закінченні навчання на факультеті соціології та психології, Юлія Баглай розпочала свою роботу в рекламі в 1995 році. В різний час працювала в рекламних агентствах Ark Communication, Ogilvy & Mather та Віллард Груп/Young&Rubicam. Останні чотири роки займала посаду директора з питань розміщення реклами в Віллард Груп. В компанії Інтер-реклама Юлія Баглай займатиметься продажем реклами.

Тимофій Гонта, закінчуючи навчання на радіофізичному факультеті, розпочав свою кар’єру в 1997 році з позиції медіа дослідника рекламного агентства DMB&B. Потім працював медіа планером з просуванням до відповідального за медіа діяльність P&G. В 2000 році, з подальшим переходом до рекламного агентства Initiative Media, Тимофій очолив медіа підгрупу, а з часом зайняв позицію директора з закупівлі телереклами. В компанії Інтер-реклама Тимофію відведено місце для роботи у напрямку фінансово-комерційного контролю за продажем реклами.

Дмитро Дутчин закінчив факультет кібернетики. З 1998 року до моменту переходу на Интер-рекламу працював на посаді виконавчого директора компанії AGB Ukraine, яка до 2003 року займалася вимірюванням телевізійної аудиторії в Україні ексклюзивно. Дмитра призначено на посаду директора з маркетингу.

Олег Павленко – генеральний директор Інтер-реклами, коментуючи появу нових працівників, зазначив, що з приходом спеціалістів, досвідчених у різних напрямках діяльності рекламного бізнесу, Інтер-реклама поповнилася професіональними знаннями з цих дуже важливих областей ринку. А це однозначно забезпечить удосконалення успішної роботи компанії, що позитивно відобразиться на діяльності усіх партнерів Інтер-реклами. За матеріалами прес-служби Інтер-реклами
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
685
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду