Відбудеться круглий стіл: «Проблеми та перспективи соціальної реклами в Україні»

7 Березня 2003
765
7 Березня 2003
16:42

Відбудеться круглий стіл: «Проблеми та перспективи соціальної реклами в Україні»

765
Асоціація мережевих телерадіомовників України (АМТРУ) проводить круглий стіл: «Проблеми та перспективи соціальної реклами в Україні», який відбудеться 17 березня 2003 року. Запланований початок круглого столу о 14-00.
Відбудеться круглий стіл: «Проблеми та перспективи соціальної реклами в Україні»
Основними питаннями до обговорення: що таке соціальна реклама, її ціль та предмет, світова практика законодавчого регулювання в сфері соціальної реклами, взаємовідносини замовників-виробників-розповсюджувачів соціальної реклами, роль держави у регулюванні соціальної реклами, рекомендації до проекту Закону “Про рекламу”, соціальна реклама здорового способу життя і протидії ВІЛ/СНІДу,

До участі у круглому столі запрошуються народні депутати України, представники органів влади та громадських організацій, телеканали та радіостанції, рекламні агенції та медіа-експерти, також всі, кому ця тема є цікавою.

Результатами круглого столу стануть зміни та доповнення до діючого законодавства, що регулює соціальну рекламу, а також пропозиції учасників дискусії щодо розвитку соціальної реклами в Україні.

Круглий стіл «Проблеми та перспективи соціальної реклами в Україні» проводиться за сприяння Представництва ООН в Україні. За детальною інформацією та запрошеннями звертайтесь за електронною поштою: amtru@telefabrica.com.ua

Інф. Громадської ради
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
765
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду