"Приоритет" будет продавать рейтинги на "1+1" и "Новом" по целевым аудиториям

31 Січня 2003
712
31 Січня 2003
12:21

"Приоритет" будет продавать рейтинги на "1+1" и "Новом" по целевым аудиториям

712
В условиях нестабильности на рекламном рынке многократно возрастает ценность точности и надёжности в планировании. Поэтому рекламная компания «Приоритет» в 2003 году начинает продажи рейтингов по целевым аудиториям на телеканалах "1+1" и "Новый".
"Приоритет" будет продавать рейтинги на "1+1" и "Новом" по целевым аудиториям
Продажа Target Rating Point представляет собой новый уровень сервиса на рынке.Тем самым рекламодатель получает реальную возможность покупать контакты только той аудитории, которая его интересует, без «нагрузки».

Оплата лишь за нужный продукт означает гарантированную ценовую эффективность для своих целевых аудиторий.

Существенно облегчается работа рекламных агентств: отпадает необходимость постоянной сверки и погони за Affinity индексом.

Продажа целевых рейтингов вместе с новыми возможностями, появившимися в автоматизированной системе размещения ВИМБ, резко усиливают привлекательность плавающего размещения: исчезают риски недополучения как TRP, так и охвата целевой аудитории.

Информация компании "Приоритет"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
712
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду