Вкладчики «Ощадбанка» предоставляют кредит каналу «Интер», заявляет Гринив

22 Березня 2002
660
22 Березня 2002
15:25

Вкладчики «Ощадбанка» предоставляют кредит каналу «Интер», заявляет Гринив

660
В октябре 2001 года Сбербанк предоставил телеканалу “Интер” кредит в сумме 35 млн. грн. под 12 процентов годовых сроком на 5 лет. октябре 2001 года Сбербанк предоставил телеканалу “Интер” кредит в сумме 35 млн. Об этом сообщил на пресс-конференции заместитель руководителя штаба избирательного блока Виктора Ющенко “Наша Украина” Игорь Гринив. По словам И.
Вкладчики «Ощадбанка» предоставляют кредит каналу «Интер», заявляет Гринив
Гринива, речь идет о прямых инвестициях вкладчиков Ощадбанка в телеканал “Интер” перед началом предвыборной кампании.

Комментируя этот факт, руководитель штаба “Нашей Украины” Петр Порошенко отметил, что сегодня очень осторожно нужно подходить к заявлениям относительно финансовой стабильности действующих банков, а особенно Ощадбанка. На сегодняшний день, по его словам, есть факты, которые нуждаются во вмешательстве правоохранительных органов, сообщили ForUm’у в пресс-службе блока “Наша Украина”.

Однако представители “Нашей Украины” не будут заявлять о том, что Сбербанку угрожает банкротство, отметил П. Порошенко. По его словам, было бы большой трагедией для Украины, если бы этот банк обанкротился.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
for-ua,com/news/2002/03/22/163227,html">for-ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
660
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду