Положення про порядок акредитації засобів масової інформації та інформаційних агентств на заходи, що проводить прес-служба Генеральної прокуратури України

13 Січня 2003
1464
13 Січня 2003
17:05

Положення про порядок акредитації засобів масової інформації та інформаційних агентств на заходи, що проводить прес-служба Генеральної прокуратури України

1464
Затверджено розпорядженням в. о. Генерального прокурора України № 55 від 29 грудня 2002 року ПОЛОЖЕННЯ про порядок акредитації засобів масової інформації та інформаційних агентств на заходи, що проводить прес-служба Генеральної прокуратури України. 1.
Положення про порядок акредитації засобів масової інформації та інформаційних агентств на заходи, що проводить прес-служба Генеральної прокуратури України
З метою отримання акредитації засобами масової інформації та інформаційними агентствами (далі – ЗМІ та агентства) для участі у прес-конференціях та брифінгах, що проводить прес-служба Генеральної прокуратури України, необхідно подати заявку на офіційному бланку ЗМІ за підписом його керівника.

2. ЗМІ та інформаційні агентства, що зареєстровані в Україні, у заявках вказують: – назву;

– засновників або видавців;

– статутні завдання;

– періодичність виходу; – тираж на час подання заявки (для друкованих ЗМІ);

– сферу (регіон) поширення;

– юридичну адресу;

– номери телефонів, факсу керівника та редакції;

– електронну адресу.

3. Зарубіжні ЗМІ, інформаційні агентства та їх представництва в Україні, крім того, до заявок додають копію картки акредитації в Україні.

4. Вітчизняні друковані ЗМІ та інформаційні агентства до заявки на акредитацію додають копію свідоцтва про державну реєстрацію; телерадіомовні організації – нотаріально завірену копію ліцензії на мовлення, видану Національною радою з питань телебачення і радіомовлення телерадіоорганізації-виробники продукції (студії-виробники) – копію договору з телерадіомовною організацією на трансляцію програми.

5. Акредитація не надається у випадку ненадання зазначених даних, надання неповних або недостовірних даних.

6. Повідомлення про рішення щодо акредитації ЗМІ, інформаційного агентства надсилається на офіційному бланку Генеральної прокуратури України у місячний термін після подання відповідної заявки.

7. Кількість акредитованих ЗМІ та інформаційних агентств, які можуть брати участь у прес-конференціях, брифінгах та інших публічних заходах в Генеральній прокуратурі України, може бути обмежена з урахуванням вимог режиму або технічних умов відповідних приміщень.

8. Допуск акредитованих ЗМІ та інформаційних агентств до приміщення Генеральної прокуратури України здійснюється працівниками Управління державної охорони України на підставі списку акредитованих ЗМІ та інформаційних агентств за редакційними посвідченнями. 9. Акредитація дає представникам ЗМІ та інформаційних агентств право входу до приміщення Генеральної прокуратури України по вул. Різницькій 13/15 під час проведення прес-конференцій, брифінгів та інших заходів, організованих прес-службою Генеральної прокуратури України.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1464
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду