Анонси на Першому Національному каналі

26 Грудня 2002
1312
26 Грудня 2002
17:33

Анонси на Першому Національному каналі

1312
на тиждень з 30. 12. 02 по 5. 01. 03 В новорічні свята глядачам Першого національного сумувати не доведеться. Добірка святкових різножанрових передач задовольнить глядацькі апетити всіх вікових категорій. Крім того, на нас чекає цілий тиждень кінопрем’єр!.
Анонси на Першому Національному каналі
В останні дні Нового року пропонуємо “зарядитися” “Мелодією двох сердець” у виконанні родинних дуетів популярних зірок української та російської естради. Сила-силенна музики на Першому національному буде протягом всього тижневого уікенду. Це і вечір популярного романсу, і музична програма “З Новим роком!”, і вечір-бенефіс народного артиста Михайла Ткача, і зоряний концерт МСМ, і цікаві надбання антильської музики, і навіть рок-концерт екзотичних марокканських і бретонських груп “Ліанаж” в новорічну ніч. А в перший день 2003 року шанувальникам академічного мистецтва, і не тільки, відомий італійський режисер Андреа Андерманн пропонує нетрадиційний погляд на традиційну оперу у телеверсії твору Дж. Верді “Травіата”. Цього ж дня на Першому національному – прем‘єра художнього фільму власного виробництва “Іронія долі Ельдара Рязанова” (фрагменти фільмів та інтерв‘ю). Подивимось також улюблені старі кінострічки: “Безімена зірка”, “Чіполіно”, музичну комедію “Королівське весілля” та інші.

Наймолодшу аудиторію Першого національного також чекають захоплюючі кіносеанси – фільм “Таємниця Снігової королеви”, романтична казка “Пригоди доньки попелюшки”, “Русалонька”, “Таємниця трояндового саду” і багато-багато мультиків.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1312
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду