Світлана Орловська очолить Прямий канал (ФОТО)

Світлана Орловська очолить Прямий канал (ФОТО)

24 Червня 2019
54063
24 Червня 2019
14:06

Світлана Орловська очолить Прямий канал (ФОТО)

54063
Власник Прямого каналу Володимир Макеєнко представив колективу телеведучу Світлану Орловську в якості нової очільниці Прямого каналу.
Світлана Орловська очолить Прямий канал (ФОТО)
Світлана Орловська очолить Прямий канал (ФОТО)

Про це «Детектору медіа» повідомило джерело на каналі.

За словами джерела, Світлана Орловська замінить генеральну директорку Євгенію Захарову.

Інше джерело повідомило «Детектору медіа», що Світлану Орловську представили як тимчасову очільницю каналу. Про інші кадрові зміни нічого не повідомляли. Євгенії Захарової на зборах не було.

За словами джерел, на зборах не йшлося про можливий продаж каналу чи скорочення фінансування. «Володимир Макеєнко сказав, що канал не продається, а якщо він його комусь і продасть, то тільки Петрові Порошенку», – передало джерело.

На зустрічі з колективом Прямого каналу також були присутні п'ятий президент України Петро Порошенко та народна депутатка Вікторія Сюмар.

Володимир Макеєнко, Вікторія Сюмар, Світлана Орловська, Петро Порошенко на зустрічі з колективом Прямого каналу. Фото джерела ДМ

«Детектор медіа» намагається отримати коментарі Світлани Орловської та Євгенії Захарової.

Світлана Орловська стала ведучою Прямого каналу із запуском каналу в серпні 2017 року. До цього вона працювала ведучою на телеканалах «112 Україна» та NewsOne.

Нагадаємо, 3 червня з Прямого каналу звільнився генеральний продюсер Олексій Семенов. 14 червня стало відомо, що він очолив новостворений медіахолдинг «Новини» соратника Віктора Медведчука - Тараса Козака, до якого увійшли телеканали «112 Україна», NewsOne і ZIK.

18 червня власник Прямого каналу Володимир Макеєнко спростував інформацію про можливий продаж телеканалу соратнику Віктора Медведчука – Тарасу Козаку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
54063
Читайте також
18.07.2019 18:30
Інна Долженкова
для «Детектора медіа»
2 258
10.07.2019 13:52
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
10 361
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ihor Orushchak
113 дн. тому
Що зробив (-ла) ти для Ісуса? Ввечері, перед сном, запитай себе: що я зробив (-ла) сьогодні для Ісуса? Який вчинок для Нього я сповнив (-ла)? Що виконав сьогодні спільно з Ісусом? Подивись тільки на свої руки - вони найкращі свідки Твого сумління. Мати Тереза із Калькутти
I.Or.
160 дн. тому
Ні, Світлано! Ти ні разу навіть не відповіла мені! Я відписуюся: 1. Від "Детектору"2.Від тебе Погані ви люди.
Ігор Богданович Орущак
201 дн. тому
На 100 злотих є литовський князь Ягайло!.. Що робить Ягайло... може це він х**ло! Один закон для всіх!? Патлатий дюдя! До яких слів прислухатись????!!! яК ТАМ НА МАРСОВОМУ ПОЛІ І орлят? може прунскене найкращий друг а ми удвох... леонтьєв психолог...хто правий Віллі Брандт чи львівець? папа франциск????? ctrcn!,гомоніла україна запор саппоро???
Ігор Орущак
201 дн. тому
... Блаженніший Святослав став очільником святкувань на честь 30-ліття нашої єпархії в Дрогобичі. Значит Ви, пані Світлана Орловська, є очільницею...
I.Or.
205 дн. тому
Молимось Господу Богу Ісусу Христу за корисність, цікавість та продуктивність телеканалів! - Бо беззаконство перевищило все і вся! Чи може хтось від цього боронитися?
I.Or.
205 дн. тому
1. Критики натовпу можуть ставати дедалі голоснішими та лютішими. 2. Помимо того, підкреслюючи особистісний характер політично-філософського значення поглядів, відстоюється необхідність розвитку персон через призму їх особистості, котра є соціально-природною істотою. 3. Знайшов. На пакунку написано Марія Євгеніївна. Отже: солонина й хустка, хустка й солонина! 4. Перед вашою стійкістю, українські вояки, ви сльозитеся над улюбленими друзями та побратимами: дивляться, - як ви любите їх! 5. Як я стояв в темрявах ночей і я рефлектував із розвитку української історії і є вона важлива в ролі розвитку границь із друзями Англії, друзями Італії, Німеччини, Іспанії та Росії. 6. Його герой - людина мужня, яка прагне вирватися із пут світських принад. 7. Чи оправдує себе тепер в Україні клініко-лабораторна практика та її методи після реформ для вояків? 7. Ми все таки перепочили та пішли в ''АТБ'' і купили: хліба, помідорів, морозива дешевшого - не було, шоколадок, дякуючи акціям різним перше... 8. Один солдат до другого сказав: ''То - після контузії?'' 9. Було там трохи так багато дітей малих. 10. Дасть Бог, будівлі прикриють від вогню! 11. Можна довести безконечність духу українців і що вогонь спалахує в одних і тих самих східних областях! 12. Прочани світу та України бачать, що українців розпинають! 13. Приїхав якийсь російський чеченець (можливо, осетин) у військовому однострої. 14. Пішли люди в гуртовню та діти в парк на снаряди, тому що треба відпочинок собі зробити після школи!
I.Or.
206 дн. тому
Життєві потреби спонукають людей здобувати інформацію, яка є корисна для широкого кола людей і навіть для всіх громадян держави. Ми мусимо зберігати наші правила, маємо свої зайняття і всякі обов'язки мусимо сповняти. Шукаючи відповіді на питання, люди деякі мусять визнати безглуздість людського життя. При поширенні хвилі кожний елемент переміщується тільки впоперек рівноважного положення. Та й і по суті справи, коли хочемо надати українській церкві, як Церкві апостола Андрія Первозванного, відповідаюче їй значення, то ми повинні моменти, зв'язані з цим завданням, до логічного кінця продумати і в таку зовнішню форму втілити, яка б відповідала тому змістові, що в ній і в її історичнім атрибуті міститься. Але і відшукування оази не служить незмінно здоров'ю. Деякі снаряди швидко падають на землю, і рекордсменами зі швидкістю будуть малотехнічні види озброєнь, зброярства. Вчитель в НУШ знайомить школярів з принципом дії цих приладів. А пацани російські зелені кричать: ''Ви бандери! Дітей їсте! Куди ви поперли! Ви на Росію напали!'', - затворами клацають. Моли його, Боже, щоб розігнав хмару поганих, що налягає. Нічого собі зелені - балансовані державами? Українці не мають серця? Серце - не є той орган, - що є орган людини. Серце - це середина. Серце - це внутрішній світ людини. Були вояки і говорили, здоровалися.
I.Or.
216 дн. тому
Все, на жаль йде до скорочення! В нас в місті Самборі працівники пошти скорочуються.Листонош недавно було 14-ть, а тепер - тільки 5-ть листонош є!, - каже моя учениця, яку я та й ми вдома всі вчили! А що буде через 5-ть, не кажучи вже й про 10-ть років? Перше все оплата за комунальні послуги платилася на пошті. А тепер прогрес йде вперед - і все робиться в банкоматах. Боже, хто перше думав і знав банкомати? Ніхто! Дуже важко, як дехто каже призвичаїтися до банкоматів! А тепер нічого, - нормально!
Ігор Орущак
322 дн. тому
Я казав своїм вдома, що дивлюся телеканал "Прямий" часто. І дивляся Світлана Орловську там. Мої питають сьогодні зранку: "А хто така Світлана Орловська?" Я тоді кажу: "Як! Ти не знаєш Світлани Орловської?" "Ні!", - відповіли мені. Тоді ми подивилися 38-и секундний тут ролик із цією журналісткою та ведучою. Тоді я кажу: "Ну як?" "Нічого так! Гарна та ВПЕВНЕНА В СОБІ!", - відповіла моя рідна сестра. (Як це дуже важливо те, щоб бути впевненим в собі! Ти можеш вивчити я дещо гіперболізую мати енциклопедичні знання та цитувати політиків думки і вчених і журналістів! Можеш прочитати і знати на пам'ять десятки тисяч книг та газет! І якщо це все ти говориш під ніс - тупцюєш на місці і ледве чути твої слова - ніхто в цьому жорстокому дещо світі не буде на тебе зважати! Притопчуть і підуть дальше і особливо в наш час із Росією війни! Бажаю успіхів, цікавих тем та гостей і наснаги та й винагороди щедрої за Вашу працю, дорога Світлано!
Ігор Орущак
1548 дн. тому
Поздоровляю пані Світлану Орловську та всю команду телеканалу "ПРЯМИЙ" з Новим 2020-им роком! Бажаю злагодженості, любові, щастя в Вашому сімейному житті, Вам та нашій Батьківщині Україні! Хай все заплановане здійсниться! Щастя, людських гараздів Вам та Вашим діточкам! З повагою Ігор Орущак із Самбірщини, Львівська область, Україна!
Ігор Богданович Орущак
1553 дн. тому
АТЕСТАЦІЙНИЙ ЛИСТ Орловська Світлана Петрівна Посада і сфераа діяльності: журналі сут, керівниця Прямого, телеведуча міста Києва та України Рік народження. 1976 Партійність безпартійна Освіта: вища, Київський державний університет, факультет журналістики, відділ теле і радіожурналістика 1998 рік Стаж 22 роки. Форми підвищення кваліфікації Курси теле та радіожурналістика при Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Нагороди і медалі: Нагороджена титулом Жінка 3-ього тисячоліття. 2006 рік. Науковий ступінь не має Наукові праці, винаходи не має Характеристика Пані Орловські С.П. працює в теле та радіожурналістика 22 роки. Має високу науково-теоретичну підготовку, добре володіє методикою ведення теле та радіожурналістика. Добросовісно готується до прямих ефірів телепередач і проводить їх на належному та захоплюючому рівні, володіє влучним гострим несподіваним та нестандартним журналістсько-медійним словом. На телеефірах Троє ведучих та Двобій активізує розумову і пізнавальну діяльність учасників та гостей телепрограми, уяснює для себе та для телеглядачів ясності, чіткості, щирості та правдивості щодо висловленої ним інформації. Здійснює диференційований метод та підхід ведення діалогів, володіє індивідуальним підходом до політиків та доїї колег співедучих. Протягом останніх кількох років та місяців тележурналістка-медійниця домоглася значного росту популярності та рекламування на 112, NewsOne та Прямому телеканалах, радіо Ера. Якщо кілька місяців тому у 2019 році в жовтні наповненість глядацької аудиторії Прямого у Прайм Тайм ввечері становила 3500 глядачів, то тепер вона становить 4200-4300, тобто збільшилась на 7-8 %. Значну увагу приділяє наповненню гостей та учасників телеефіру, телевідеокартинкам з місця подій. Багато уваги приділяє поза ефіром для підготовки телеефірів, готовністю гостей, підсумовуючи влучним характеристикам їхньої риторики. Протягом багатьох років теле та радіожурналістика працює та проявила себе в цій роботі здібним організатором журналістського колективу. Проводить багато заходів з громадянами та тележурналістами, глибоко вивчаючи особливості політика-державця та вияснює з експертами та політологами те, до чого вони схильні і чи можуть щось добре зробити для України та світу, постійно підтримує зв'язок з теле та радіожурналістами інших телеканалів, громадянами, політиками, експертами, політологами та блогерами, добиваючись одності політиків та українського народу, виховує демократичне суспільство. Пані Орловські С.П. підвищує свій фаховий та свідомо-політично-національний рівень. Виступає на конференціях, нарадах та зібраннях телемедійників, об'єднань журналістів, як регіональних столичних київських, так і всеукраїнських та міжнародних. Бере активну участь в медійних семінарах. Журналістка та ведуча голова, керівниця Прямого телеканалу, якого всі обговорюють в різных аспектах, що свідчить, що наш народ України небайдужий як до телеведучої так і до нового відносно телеканалу Прямий. У відносинах з членами журналістського колективу Прямого та глядацькою, та учасниками ефірів вимоглива і, спокійна і доброзичлива. Пані Орловські є добрий лектор, прекрасно доповнює панів Матвій Ю.Ганапольського та пана Миколу Костянтинович Вересня, насправді Світлана Петрівна Орловські ними керує, повертаючи думку у те, що стосується теми, істинності та щирості думки та погляди людей. Не терпить фальші та неправди, смілива, з тонким українським гумором та іронією. Постійно 3-4 рази в тиждень виступає перед українським населенням, веде величезну позаеіірну роботу вразом зі всіма працівниками телеканалів, де вона працювала. Вміє зацікавити та притягнути суд торію теле та радіоглядачів, що стосується всіх журналістів Прямого телеканалу. Світлана П. Орловські користується авторитетом серед української громадськості. Висновки і пропозиції: Відповідає посаді, яку займає, навіть більше - як людина та жінка людина на своєму фаховому місті. Має неперевершений естетичний шарм. Акуратна та зі смаком вдягнута. Тримає свої емоції в собі, але деколи вони, ці емоції є з хитринкою, в доброму смислі цього слова. Все ж таки підтвердила та заслуговує на нагородження звання та титулу Жінка третього тисячоліття, 2006-ий рік України, за часів Президента Віктора Андрійовича Ющенка та після Помаранчевої Революції 2004/205 років. Заслуговує Орловські С.П. на інші грамоти, звання, медалі та ордени України та світу. Орущак Ігор Богданович Мій підпис Вирішив: телеканал Прямий, як і Орловські та всі працівники, що їй допомагають включно з режисерами, операторами, дикторами: відповідають посаді, яку займають 27 грудня 2019 року.
Ігор Богданович Орущак
1599 дн. тому
Фермер наш помер кілька днів тому. Вимушений був продати ферму і землю! Маємо ми пай 5-ть гектарів: платила 2000 гривень за 1 гектар, за рік! Тепер люди села наші - отримують: 3000 гривень за 1-н гектар! Що вибрати?
Ігор Орущак
1605 дн. тому
Юлю! Юлія Анатоліївна! Я пам'ятаю про День народження! Юлії А.Бориско
Ігор Орущак
1610 дн. тому
Пане Юрію, пробачте: поки що не знаю Вашого прізвища! Ви напевно, - людина нова на телеканалі "Прямий"?! Щиро Вітаю Вас із Днем Народження! Дякуємо за Ваш Гумор! Олена Курбанова, Ольга Шилкіна, Василь Бирзул! Чарівна, неповторна Олена Курбанова! Оленка здобула популярність своє моральність: бідненька, - розплакалася в телеефірі, коли була на Сході! Мистецтво слова у Вас, пані Олена також! Істинність, щирість, непідкупність! Переконливе дійове слово у кожного із Вас! Ви - на правильному шляху! Виробляєте власний стиль ведення телепрограм! Здобули собі Всі в хорошому смислі Кар'єру! Ви всі - Гуманісти! Дбаєте про свій розвиток, який є також розвитком України, кожного із нас! У Вас є точність вислову, логічні силогізми, переходи, особливо у пана Матчів Ганапольського! У пана Миколи Вересня є благородство! Матвій Юрійович Ганапольський, - старається вносити напруженість, як у питома Демосфена! У Світлани Орловської, шановної, - в доброму, тільки доброму стані, змісті, так от у Світлани є "набутий" вираз лиця моментами, - як в Ісократа! "Ясного", "доброго", або "холодного", як у Ольги Шилкіної! Це арістотелівський спосіб ведення риторики! Добра ведуча, дуже добра - Лейла Мамедова! У неї проблемно-дискусійний метод риторики - "тяжкий", "холодний"! Як у Арістотеля інколи! Це, пані Лейло - тільки у хорошому сенсі цього слова! Не все нас можуть розважати?!
Ігор Орущак
1610 дн. тому
Світлана Орловська, Наталка Фіцич, Кароліна Ашіон, Славік Варда, Марина Леончук, Юлія Шпачинська, Микола Вересень, Василіса Фролова, Матвій Юрійович Ганапольський - Великі Молодці! Справжні Патріоти! Справжні Українці! І також - Справжні Кияни! Професіонали Зразкові! І Ви справді до нас доносите інформацію звідусюди! Без Вас,ми телеглядачі - були б, пробачте, - глухі, сліпі, німі!!! Ми, до речі в сім'ї моїй активно користуємося інформацією Вашою! І - застосовуємо її в своєму Житті! Ще більше Серця, Емоцій, ізюминки! Ще одна порада моя: говорити, говорити, говорити речення: а повністю, пробачте, - не розсусолювати! Хай у кожного лишиться простір - для Своєї думки! Хай кожен, хай кожен - домислить! Включить Свою інтуїцію! Хай буде на кожному телеканалі - Кредо! І кожна телепередача - хай має кредо! Хай реклама, а вона повинна, і то кожна реклама, - хай буде безпосередньо пов'язана із телепрограмою! Не казати просто: ось зараз реклама! Хай кусочки реклами переходять органічно і зв'язно у телепрограму, і так дальше! Хай буде трохи тиші на 10-15-20 секунд принаймні! Адже, пробачте,- витримати такий телеефір, - ще до того телемарафон є дуже важко! І говорити в Новинах, - не тільки сухою, хай буде, - офіційною мовою, але включати прикметники, дієприкметники! Вигуки! Саме вони, а не тільки підмет та присудок роблять милозвучною нашу мову! Мова буде - ще дзвінкішою, милозвучнішою! І ще - про фронт, Майбутню Нашу Перемогу: будуть писати історики, поети, літератори! Чому - не розказувати про цікаві епізод, глибше, динамічніше, пробачте цікавіше! Не так коротко! Там зустрів котика солдат на дорозі! Там - пісню вояки склали! Там ліс і поле недалеко! Там - ці села із цікавою українською історією! Там солдати співають, їсти варять! Там - камера чітко показала позиції! А то сухо: пробачте, іще раз - в розумі, співчуття є, а в серці не лишилося нич, - чи навпаки! Ми повинні гордитися Україною, - кожною, - а люди в нас чудові, мудрі, - кожен би написав із свого життя не менше - як 100 томів із свого працьовитого життя! Там не тільки шахти, пробачте, сепаратисти, і злодії! Там - люди, чудова природа! Лісостеп! Рівнини, низини! Урожай який там зібрали! Яку воду пили! І чи їлм0и, чи пили! Що діточки Східної України: їх люблячі сердечка, - як вони розвиваються?! Все - це треба донос ти, - і підсумок за тиждень, місяць, рік, 5 років, десять років, 30 років, 50 років, 100 років, 28 років...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду