Publicis Groupe призначила керівником в Україні Енвера Кікаву

Publicis Groupe призначила керівником в Україні Енвера Кікаву

18 Липня 2018
4608
18 Липня 2018
12:56

Publicis Groupe призначила керівником в Україні Енвера Кікаву

4608
Publicis Groupe повідомила про призначення Енвера Кікави на посаду CEO офісу в Україні з метою подальшого підсилення команди і зміцнення позицій на ринку.
Publicis Groupe призначила керівником в Україні Енвера Кікаву
Publicis Groupe призначила керівником в Україні Енвера Кікаву

Пан Кікава працюватиме під керівництвом CEO Східної Європи Олега Попенка, йдеться в повідомленні.

У Енвера Кікави більше 15 років досвіду в рекламі та медіа. Він приєднався до агентства Starcom в 2003 році як фахівець з досліджень і аналітики, а в 2008 році був призначений на посаду виконавчого директора. У 2017 році став директором з медіабізнесу Publicis One і відповідав за розвиток декількох брендів медійних агентств.

«Наші клієнти на глобальному рівні і в Україні перебувають у безперервному пошуку нових комунікаційних підходів і джерел для розвитку свого бізнесу в умовах зростаючої економічної невизначеності і технологічних змін, які прискорюються… В Україні група Publicis представлена ​​сильними агентськими брендами у всіх ключових дисциплінах, таких як креатив, медіа та перформанс-маркетинг. Свою основну роль на посаді CEO я бачу в тому, щоб допомогти командам наших агентств в повній мірі реалізувати цей унікальний потенціал», - прокоментував своє призначення сам Енвер Кікава.

«У нашого українського офісу вражаюча історія досягнень: з маленького агентства йому вдалося вирости в найбільшу комунікаційну групу. Це стало можливим тільки завдяки постійному розвитку та пошуку нових результативних рішень в тих напрямках, які найбільш значимі для бізнесу наших клієнтів. Я впевнений, що Енвер - саме той керівник, який зможе надати додаткову динаміку процесу трансформації групи, що проходить на тлі тектонічних змін в рекламній галузі», - резюмував CEO Publicis Groupe в Східній Європі Олег Попенко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4608
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду