Владислав Сидоренко припиняє співпрацю з «1+1 медіа»

Владислав Сидоренко припиняє співпрацю з «1+1 медіа»

20 Червня 2018
8787

Владислав Сидоренко припиняє співпрацю з «1+1 медіа»

8787
За словами Владислава Сидоренка, який був головредом журналістських проектів у компанії «1+1 Production» у групі «1+1 медіа», він займатиметься новими проектами, подібних яким «ще ніхто не робив»
Владислав Сидоренко припиняє співпрацю з «1+1 медіа»
Владислав Сидоренко припиняє співпрацю з «1+1 медіа»

Про завершення співпраці з «1+1» Владислав Сидоренко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Настав час написати: наша співпраця з 1+1 завершується. Ми підписали документи за «згодою сторін».

Це було дуже багато. Це було захоплююче. І це було дуже цікаво. Обов'язково напишу про це все в книзі», - написав він.

У коментарі «Детектору медіа» Владислав Сидоренко подякував колегам за кількарічну співпрацю і розповів про нові виклики.

«Вважав і продовжую говорити, що моя команда - одна з найсильніших і найкращих на ринку. Ми прийшли на «плюси» в історичний час для нашої країни і з задоволенням подолали, напевно, найскладніші часи для українського телеринку. Це безцінний досвід для кожного з нас. ТБ ніколи не буде колишнім, а «плюси», як мені здається, - перші, хто зіткнувся з цією реальністю. Бути всередині процесу, спостерігати за всім із перших рядів – безцінний досвід. Я безмежно вдячний Олександру Ткаченку, Максу Шиленку за цю можливість, - сказав пан Сидоренко. - На ТБ так часто буває, це складний бізнес, сьогодні - наша черга зайнятися чимось ще.

Мені ні на секунду не соромно за те, що ми з командою реалізували за ці чотири (з хвостиком) роки. Я пишаюся цим часом і пора рухатися далі.

Ми готуємо і запропонуємо українцям кілька проектів. Так, ми кинули собі новий виклик. Без зайвого хизування, але, все ж, нічого подібного ще ніхто не робив. Це буде щось особливе, свіже і таке, для чого потрібні яйця. У нас вони є. Настає дуже цікавий час, адже цей рік і осінній сезон будуть особливими. Для країни, а значить - для кожного з нас. Буде цікаво».

«Ми вдячні за співпрацю Владиславу і бажаємо йому успіхів у нових проектах, - прокоментував зміни, що відбуваються, генеральний продюсер каналу «2+2» Максим Кривицький. - Наразі ми беремо паузу у виробництві програми "Цілком таємно". Нові випуски глядачі "2+2" побачать вже в осінньому телесезоні».

Нагадаємо, Владислав Сидоренко був зокрема шеф-редактором програми «Люстратор 7.62», яка виходила на каналі 2+2, також працював над документальним серіалом «Цілком таємно». 

Фото: Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8787
Читайте також
03.07.2018 15:33
Мар'яна Олійник
«Детектор медіа»
2 884
04.06.2018 15:19
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
5 249
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду