Група StarLightMedia призначила директора з корпоративних комунікацій

Група StarLightMedia призначила директора з корпоративних комунікацій

5 Червня 2018
2142
5 Червня 2018
14:51

Група StarLightMedia призначила директора з корпоративних комунікацій

2142
1 червня Олена Плахова розпочала роботу на посаді директора з корпоративних комунікацій медіагрупи StarLightMedia. Цю інформацію вона підтвердила особисто «Детектору медіа».
Група StarLightMedia призначила директора з корпоративних комунікацій
Група StarLightMedia призначила директора з корпоративних комунікацій

Директор з корпоративних комунікацій – це нова посада в групі, як і весь підрозділ з корпоративних комунікацій, яким керуватиме Олена Плахова. «Сьогодні перед групою StarLightMedia поставлено завдання посилити свою репутацію як медіахолдингу. А для цього потрібно здійснити низку змін, впровадити нові інструменти, реалізувати цікаві проекти. І, звісно, наситити інформаційний простір як всередині, так і зовні. Для цього – вибудувати наскрізні й активні внутрішні комунікації. Для реалізації цих завдань, власне, і створили цю посаду, на яку взяли мене, і підрозділ, який я невдовзі почну наповнювати сильними людьми», – пояснила пані Плахова «Детектору медіа».

До числа обов’язків директора з корпоративних комунікацій входитиме побудова системи внутрішніх і зовнішніх комунікацій, укріплення репутаційних позицій самого медіахолдингу StarLightMedia.

У найближчих планах Олени Плахової на новій посаді – знайомство з керівниками всіх структурних підрозділів медіахолдингу та входження в курс справ компанії. «А щоб говорити, що ми як дирекція з комунікацій будемо робити протягом найближчих декількох місяців, потрібно зануритися в ситуацію, поговорити з людьми, дослідити і проаналізувати те, що є. Є навіть такий вислів – коли будуються нові бізнес-процеси, спершу завжди дивляться на “as is”, а потім будується бачення “as will”. Відповідно, поки я не проаналізую, що є зараз і якими ресурсами ми володіємо, я не скажу, що конкретно буде через місяць. Протягом цього місяця я маю намір зрозуміти всі тонкощі нового для мене бізнесу, а потім уже буду будувати карту руху до стратегічних цілей», – зауважила вона.

Олена Плахова протягом останніх п’яти років працювала директором з корпоративних комунікацій і членом правління групи компаній Corum Group з гірничодобувної галузі. У минулому займалася управлінням репутацією та комунікаціями в компаніях «Континіум», «Євроцемент груп Україна», «Хімагромаркетинг», «Таврида Електрик», також працювала на посаді генерального директора Київського гольф-клубу Golfstream. Пані Плахова двічі входила в топ-5 PR-леді країни, у 2015 році очолювала рейтинг Femunity Rank: Marketing and Media від галузевого видання MMR.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2142
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду