ZIK отримав попередження за дні пам’яті

ZIK отримав попередження за дні пам’яті

18 Травня 2018
1251
18 Травня 2018
16:04

ZIK отримав попередження за дні пам’яті

1251
17 травня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження телеканалу ZIK за недотримання правил мовлення в дні пам’яті 20 лютого і 1 березня.
ZIK отримав попередження за дні пам’яті
ZIK отримав попередження за дні пам’яті

За даними перевірки, телеканал ZIK у День героїв Небесної сотні 20 лютого і в День пам’яті 75-х роковин з часу Корюківської трагедії 1 березня не дотримувався Правил ведення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті. А саме – не поширював інформацію про дні пам’яті в ефірі з 00:00 до 7:00.

Представниця телеканалу ZIK визнала порушення, пояснила його людським фактором і запевнила, що винні співробітники покарані.

Нагадаємо, що перевірка була призначена за цифровою ефірною ліцензією каналу ZIK (ТОВ «ТРК “Нові комунікації”»), і саме до цієї ліцензії занесено санкцію. Невдовзі Нацрада розглядатиме питання продовження цифрових ефірних ліцензій телеканалів, строк дії яких завершується в серпні-вересні 2018 року.

Нагадаємо, в лютому телеканал ZIK заявив, що побоюється непрозорої процедури продовження ліцензії Нацрадою і наполягає на автоматичному її продовженні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1251
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду