Проект «Нові лідери» коштує близько $ 800 тис. – Світлана Матвієнко

Проект «Нові лідери» коштує близько $ 800 тис. – Світлана Матвієнко

5 Травня 2018
3605
5 Травня 2018
16:33

Проект «Нові лідери» коштує близько $ 800 тис. – Світлана Матвієнко

3605
Проект «Нові лідери», який реалізує медіахолдинг Віктора та Олени Пінчуків StarLightMedia за підтримки фонду «Відродження» та понад 30 громадських організацій, коштує близько 800 тис. доларів, а реклама проекту холдингом StarLightMedia коштує близько 3-4 млн доларів.
Проект «Нові лідери» коштує близько $ 800 тис. – Світлана Матвієнко
Проект «Нові лідери» коштує близько $ 800 тис. – Світлана Матвієнко

Про це в інтерв’ю «Громадському радіо» повідомила представниця громадської наглядової ради «Нових лідерів» Світлана Матвієнко – голова ради ГО «Лабораторія законодавчих ініціатив» і керівниця організації «Українська школа політичних студій».

«Рекламу проекту забезпечує StarLightMedia, це близько 3-4 млн доларів. Сам проект коштує близько 800 тис доларів. Фінансово проект підтримали фонд «Відродження», Томаш Фіала (Dragon Capital), «Нова пошта». Також ведуться переговори з представниками українського бізнесу, маємо запити і від закордонних донорів. Віктор Пінчук – один з учасників великої платформи. Але це не його проект», – сказала вона у відповідь на запитання про вартість проекту та скільки коштів дасть Віктор Пінчук.

Раніше в програмі «Свобода слова» керівник телеканалу ICTV Олександр Богуцький розповів, що наразі фінансування проекту «Нові лідери» здійснюють телеканал ICTV, група StarLightMedia та її акціонери (Віктор Пінчук та Олена Пінчук). «Але ми звернулися до лідерів українського бізнесу, щоб “нові лідери” не відчували залежність від наших акціонерів. Тому ми раді, що проект почали фінансувати лідери української економіки. Вважаємо, що таких ставатиме більше й більше», – сказав пан Богуцький. Він додав, що буде спроба краудфандингової кампанії для спільного фінансування переможця проекту.

Суспільно-політичний проект «Нові лідери» вийде на телеканалі ICTV у форматі талант-шоу в жовтні, а переможець отримає приз у розмірі понад 1 млн грн для реалізації ідеї, з якою він/вона прийшов/ла на проект.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3605
Читайте також
05.05.2018 16:18
Ольга Решетилова, LB.ua
1 296
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду