Олексій Мустафін став медіа-консультантом партії «Батьківщина»

Олексій Мустафін став медіа-консультантом партії «Батьківщина»

27 Квітня 2018
7152
27 Квітня 2018
15:14

Олексій Мустафін став медіа-консультантом партії «Батьківщина»

7152
Пан Мустафін, який в лютому залишив посаду генпродюсера новин «Медіа Групи Україна» і очолив аналітичний центр, повертається до медіа-консультування вітчизняних політиків
Олексій Мустафін став медіа-консультантом партії «Батьківщина»
Олексій Мустафін став медіа-консультантом партії «Батьківщина»

Про це Олексій Мустафін написав на своїй сторінці в Facebook.

«Так, я припиняю роботу в дослідницькій групі «Аргис». Дякую всім, хто долучився до її запуску, який, триватиме, сподіваюсь і надалі. Це був чудовий досвід і радість спілкування з неймовірними людьми. Ще раз дякую, - написав пан Мустафін. - Так, я повертаюся до медіа-консультування вітчизняних політиків.

Так, співпрацюватиму з «Батьківщиною». ЇЇ пропозиція здалась мені цікавою.

Ні, я не вступаю до партії.

Ні, мене не уповноважують виступати від імені «Батьківщини» чи підтримувати її ініціативи.

Мої висловлювання і оцінки - виключно мої. І за них відповідаю лише я. Просто вважав за необхідне поставити до відома про свою співпрацю».

Олексій Мустафін у 1994-1997 роках входив до журналістської команди, яка створювала інформаційно-аналітичну телепрограму «Післямова» Олександра Ткаченка. У 1997-му працював заввідділом міжнародних новин у Телевізійній службі новин (ТСН) під керівництвом Олександра Ткаченка на телеканалі 1+1. 

Із 1990 року - часу заснування партії СДПУ(О) - перебуває у її лавах, з квітня 2005 по вересень 2010 р. був заступником голови СДПУ(О). 

З 1998 року — заступник шеф-редактора, у 2001–2005 роках — шеф-редактор служби новин телеканалу «Інтер». Автор програми «Післязавтра» (2003—2005).

У 2006 - 2011 роках — заступник голови правління з інформаційного мовлення телеканалу СТБ, головний редактор, керівник програми новин «Вікна». З травня 2011 року очолював департамент документальних і публіцистичних проектів СТБ.

У 2012 - 2013 рр. був консультантом Партії регіонів з питань взаємодії із ЗМІ.

У 2013-2016 роках — генеральний директор телеканалу «Мега». 

Нагадаємо, Олексій Мустафін очолив інформаційне мовлення «Медіа Групи Україна» як генеральний продюсер новин 14 грудня 2016 року. У лютому 2017 року під його керівництвом було запущено мультимедійний бренд «Сьогодні», який об’єднав газету «Сегодня» та її сайт і новини каналу (які в минулому мали назву «События») в єдину інформаційну платформу. Контракт із паном Мустафіним було підписано строком на один рік і сторони не стали його продовжувати, тож у грудні 2017 року пан Мустафін залишив «Медіа Групу Україна». У прес-службі «Медіа Групи Україна» зазначили, що пан Мустафін висловив намір продовжити самостійну кар’єру в індустрії.

Партію «Батьківщина» очолює Юлія Тимошенко. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7152
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду