Директором з маркетингу каналу «Україна» замість Тетяни Свєтлової стала Олена Шворяк

Директором з маркетингу каналу «Україна» замість Тетяни Свєтлової стала Олена Шворяк

11 Квітня 2018
2626
11 Квітня 2018
11:40

Директором з маркетингу каналу «Україна» замість Тетяни Свєтлової стала Олена Шворяк

2626
З 10 квітня директором з маркетингу телеканалу «Україна» призначено Олену Шворяк. Тетяна Свєтлова, яка раніше обіймала цю посаду, припинила співпрацю з каналом
Директором з маркетингу каналу «Україна» замість Тетяни Свєтлової стала Олена Шворяк
Директором з маркетингу каналу «Україна» замість Тетяни Свєтлової стала Олена Шворяк

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Ми вітаємо Олену в команді каналу "Україна". Впевнені, що попередній успішний досвід і знання Олени дозволять їй ефективно очолити напрям маркетингу, запропонувати нові, нестандартні ідеї та креативні рішення, які зміцнять лідерські позиції каналу на українському ринку. Також хочемо подякувати Тетяні Свєтловій за сили, які вона вклала в розвиток бренду телеканалу, і побажати їй успіхів у майбутньому», зазначила керівник каналу «Україна» Вікторія Корогод.

За повідомленням каналу, пані Шворяк має більш ніж 17-річний досвід роботи у сфері маркетингу. Раніше обіймала посаду директора з маркетингу компанії «Unilever-Україна». Пані Шворяк займатиметься формуванням та реалізацією ефективної маркетингової стратегії каналу «Україна», управлінням стратегією розвитку бренду, зміцненням взаємодії маркетингу з іншими функціями компанії.

«Прихід на канал "Україна" - відповідальний крок для мене. Розвивати лідируючий зростаючий бренд – це завжди серйозний виклик. Впевнена, що синергія досвіду поточної команди, яка вже досягла відмінних результатів, і мій досвід у маркетингу світових брендів дадуть новий стимул для розвитку і зміцнять «Україна» на позиціях улюбленого каналу країни», – поділилася планами Олена Шворяк.

Канал повідомляє, що Тетяна Свєтлова, яка прийшла на канал у листопаді 2015 року на позицію директора департаменту просування бренду і продуктів каналу, а в квітні 2017 року була призначена директором з маркетингу, вирішила залишити компанію.

«Я вдячна каналу "Україна" за три роки досвіду, розвитку, амбітних цілей і неймовірного драйву від їх досягнення. Але сьогодні для мене настав час відгукнутися на нові виклики. Бажаю колегам рухатися вперед шляхом успіху», - прокоментувала пані Свєтлова. 

Нагадаємо, 30 березня стало відомо про звільнення Ольги Захарової, яка обіймала посаду директора зі стратегічного маркетингу в «Медіа Групі Україна». У прес-службі «Медіа Групи Україна» «Детектору медіа» повідомили, що в Ольги Захарової завершився контракт, «і Ольга прийняла рішення зосередитися на розвитку власних бізнес-проектів».

На початку квітня на каналі «Україна» було створено Департамент розважальних програм і призначено музичного продюсера. Департамент розважальних програм очолив Анатолій Сябро, Геннадія Вітера призначено на посаду музичного продюсера. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2626
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду