Телеканалу «Україна» виповнилося 25 років

Телеканалу «Україна» виповнилося 25 років

13 Березня 2018
1666
13 Березня 2018
14:53

Телеканалу «Україна» виповнилося 25 років

1666
13 березня телеканалу «Україна» виповнюється 25 років. Про це повідомляє прес-служба каналу
Телеканалу «Україна» виповнилося 25 років
Телеканалу «Україна» виповнилося 25 років

13 березня 1993 року місцевий телеканал «Україна» з’явився на екранах мешканців Донецька. У 2003-му став загальнонаціональним мовником. У 2008-му офіс каналу переїхав до Києва. Загальне покриття телеканалу «Україна» на грудень 2017 року становить 91,57% домогосподарств України.

Канал «Україна» – частина медіахолдингу «Медіа Група Україна», що належить групі «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ) бізнесмена Ріната Ахметова.

«Україна» розвиває виробництво власних телепрограм, фільмів і серіалів. Передача сигналу здійснюється за допомогою аналогової передавальної мережі, кабельних мереж, мережі цифрового мовлення Т2 і через супутник. Над виготовленням власного продукту і технічним забезпеченням ефірів каналу працюють більше тисячі співробітників.

У 2017 році телеканалу «Україна» вдалося вийти на перше місце за показниками телеперегляду за майже всіма основними аудиторіями. За даними прес-служби, за останні десять років рейтингові показники каналу зросли практично удвічі.

За даними прес-служби, канал «Україна» першим із топ-6 загальнонаціональних каналів почав мовлення в широкоформатному форматі 16:9, першим серед українських каналів, представлених на відеохостингу YouTube, набрав понад один мільярд переглядів.

«Канал «Україна» – флагман нашої Медіа Групи. Його успіх – це, дійсно, унікальний приклад на вітчизняному медіа-ринку. З невеликого регіонального мовника «Україна» виросла до найбільшого каналу країни, улюбленого мільйонами глядачів. … Один з наших пріоритетів – і групи, і каналу – розвиток власного виробництва. Лише цього року «Україна» покаже понад 1600 прем’єрних годин власного контенту»,  – повідомив директор «Медіа Групи Україна»  Євген Лященко.

*Дані дослідження ТВ аудиторії належать ІТК. Оператор панелі – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Данні надані телеканалом "Україна". Дані фінальні, розраховані за показниками rat%, shr%. Детальніше по показникам та визначенням цільових аудиторій у глосарії ІТК.

Нагадаємо, 12 березня в ефірі телеканалу «Україна» вийшло оновлене інформаційно-розважальне шоу «Ранок з Україною».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1666
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду