YouTube-канал телеканалу «Україна» набрав мільярд переглядів

YouTube-канал телеканалу «Україна» набрав мільярд переглядів

23 Лютого 2018
5024
23 Лютого 2018
17:45

YouTube-канал телеканалу «Україна» набрав мільярд переглядів

5024
За даними компанії Socialbakers, яка займається моніторингом та аналітикою, телеканал «Україна» першим серед українських каналів, представлених на відеохостингу YouTube, набрав понад мільярд переглядів.
YouTube-канал телеканалу «Україна» набрав мільярд переглядів
YouTube-канал телеканалу «Україна» набрав мільярд переглядів

Про це повідомляє прес-служба каналу.

На YouTube-каналі «України» представлені проекти власного виробництва телеканалу – серіали, соціальні ток-шоу, документальні фільми, інформаційно-аналітичні проекти.

«Для нас важливо, що канал «Україна» впевнено здобуває лідерство як серед телевізійної, так і серед інтернет-аудиторії. Мільярд переглядів на YouTube вкотре засвідчує, що ми глибоко розуміємо запити якнайширшої аудиторії і втілюємо це розуміння в якісний продукт власного виробництва», - значила директорка телеканалу «Україна» Вікторія Корогод.

«Мільярд переглядів на YouTube, той факт, що канал «Україна» знаходить величезну аудиторію не лише на телебаченні, а й в діджитал, говорить про успішну адаптацію нашого контенту до потреб різних майданчиків і аудиторій. Це досягнення для нас навіть більш вагоме, ніж "Золота кнопка". Адже для великого виробника контенту, яким є канал "Україна", отримати мільйон підписників – це, зрештою, питання часу. Значно важливіше домогтися синергії між різними майданчиками», - зазначила директорка з розвитку інтернет-проектів «Медіа Група Україна» Олена Шабашкевич.

Канал «Україна» на YouTube був зареєстрований 2 травня 2012 року. Станом на сьогодні на канал підписані понад 1 млн. користувачів, за що канал отримав «Золоту кнопку». Найбільшою популярністю на YouTube-каналі телеканалу «України» користуються серіали власного виробництва, випуски ток-шоу «Говорить Україна» та проекту «Реальна містика», повідомляє прес-служба. Для двох останніх проектів канал «Україна» нещодавно запустив окремі YouTube-канали.

Нагадаємо, офіційний канал кінокомпаніх Star Media на YouТube досяг 1 мільйона підписників і отримав символічну «Золоту кнопку».

Як повідомляв «Детектор медіа», 24 січня прес-служба Нового каналу повідомила, що Новий став першим українським телеканалом, який отримав від YouTube «Золоту кнопку». Наразі канал налічує 1,5 млн підписників. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5024
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду