«Радіо Ера» припинило мовлення в прямому ефірі

«Радіо Ера» припинило мовлення в прямому ефірі

20 Лютого 2018
32364
20 Лютого 2018
10:28

«Радіо Ера» припинило мовлення в прямому ефірі

32364
«Радіо Ера», власником якої з вересня 2017-го є компанія Dragon Capital, перевела мовлення у режим повтору старого контенту. Нова радіостанція «Радіо НВ» вийде в ефір 26 лютого у тестовому режимі
«Радіо Ера» припинило мовлення в прямому ефірі
«Радіо Ера» припинило мовлення в прямому ефірі

Про це «Детектору медіа»  розповів керівник проекту «Радіо Ера» Валерій Калниш.

Наразі прямоефірне мовлення «Радіо Ери» припинене.

«"Ера" зараз в режимі повторів. За планом з 26 лютого ми прибираємо повтори і починаємо технічне мовлення, яке, як я сподіваюся, завершиться 5 березня... У будь-якому разі в березні "Радіо НВ" мовитиме в повному обсязі», – повідомив пан Калниш.

За словами керівника, у тестовому режимі в ефірі радіостанції звучатимуть анонси, власне музичне оформлення (підклади, вльоти, id-оформлення, селфпромо).

Нагадаємо, наприкінці вересня стало відомо, що компанія Dragon Capital, у портфелі якої вже є українські медіаактиви – журнал  і сайт «Новое время», завершила угоду з придбання ТРК «Радіо Ера».

Керівником проекту «Радіо Ера FM» став Валерій Калниш, який раніше працював головним редактором газети «Коммерсантъ-Украина», «Радио Вести», а також інтернет-порталу «РБК-Україна». У жовтні він розказав «Детектору медіа» про свої плани щодо переформатування радіостанції.

12 січня стало відомо, що на початку березня замість «Радіо Ера» має запуститися нова радіостанція з робочою назвою «Радіо НВ». Ведучим денного шоу радіостанції буде колишній керівник телеканалу ТОНІС Дмитро Тузов, а колишній креативний продюсер проекту «Абзац» на Новому каналі Михайло Шамановякий з 27 листопада працює ведучим інформаційно-аналітичної програми «Аргумент Вечір» на «Радіо Ера», вестиме лінійні ефіри радіостанції. Також ефіри на «Радіо НВ» вестиме Іван Яковина та ще близько десяти відомих радіоведучих.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32364
Читайте також
10.10.2017 18:31
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
6 520
03.10.2017 09:39
«Детектор медіа»
5 050
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Василий
2095 дн. тому
Верните радио Эра и заглушите НВ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду