Гравці українського інтернет-ринку об’єдналися в Бюро інтерактивної реклами

Гравці українського інтернет-ринку об’єдналися в Бюро інтерактивної реклами

13 Лютого 2018
2293
13 Лютого 2018
13:13

Гравці українського інтернет-ринку об’єдналися в Бюро інтерактивної реклами

2293
Ініціаторами створення IAB Ukraine виступили гравці українського інтернет-ринку - Google Україна, Admixer, Kantar TNS, GroupM, Publicis One, OLX, «Медіа Група Україна», obozrevatel.com.
Гравці українського інтернет-ринку об’єдналися в Бюро інтерактивної реклами
Гравці українського інтернет-ринку об’єдналися в Бюро інтерактивної реклами

Україна стала 44-ю країною, яка доєдналася до мережі з провідних світових медіа, рекламних, маркетингових, дослідницьких агентств і найбільших рекламодавців у сфері digital-реклами.

Про це повідомила прес-служба компанії Kantar TNS.

Бюро інтерактивної реклами — нова для українського ринку некомерційна організація, що є частиною глобальної мережі IAB (Interactive Advertising Bureau) - міжнародного об’єднання учасників ринку інтерактивної реклами, яке сприяє динамічному розвитку медіа та маркетингу в умовах цифрової економіки.

До IAB зі штаб-квартирою в Нью-Йорку входять понад 650 провідних медіа- та технологічних компаній, які відповідають за продаж, реалізацію та оптимізацію рекламних і маркетингових кампаній. В рамках IAB функціонує IAB Tech Lab (розробка технічних стандартів і передових технологій), IAB Education Foundation (професійний розвиток і навчання).

Головна мета IAB Ukraine — інтеграція українського ринку digital-реклами в світовий ринок, з урахуванням його правил і стандартів, а також розвиток галузі і створення сприятливих умов для всіх гравців ринку. IAB Ukraine почне свою діяльність з формування індустріальних стандартів, проведення досліджень, організації навчальних заходів та сертифікацій, йдеться в повідомленні.

«На українському digital ринку існує попит на створення платформи для спілкування, обміну досвідом, і, як результат, консолідації самого ринку загалом. Саме тому ми стали одними з ініціаторів створення IAB Ukraine, - зазначає бізнес директор Kantar TNS Сергій Ткаченко. - Виклики вітчизняного ринку вимагають впровадження прозорих правил гри для всіх учасників і постійного вдосконалення, що можливо тільки при об’єднанні зусиль і можливостей головних digital-експертів».

«Ми бачимо свою роль в активній позиції та підтримці міжнародних стандартів та ініціатив, імплементуючи їх в Україні, - наголошує директор Admixer UA Олександр Бреус. - Діджитал займає все більш важливе місце в житті споживачів, при цьому в Україні він як і раніше часто є «тіньовим» медіа для рекламодавців. В рамках IAB Україна ми разом працюватимемо для того, щоб діджитал став зрозумілим, ефективним і прозорим».

«Як частина міжнародної групи, працюючи у більш ніж 40 країнах світу, ми виступаємо за прозорі закони ринку, - каже генеральний менеджер OLX в Україні та Центральній Азії Сергій Гапоченко. - Консолідуючи правила гри, запроваджуючи єдині системи вимірювання та стандарти рекламних форматів, ми даємо ринку шанс зробити істотний крок вперед і розвиватися ще швидше. Закликаємо всіх учасників онлайну приєднуватися до ініціативи».

IAB Ukraine — відкрита організація, подати заявку на вступ може будь-яка компанія, яка працює на ринку інтернет-реклами України не менше року. Серед переваг членства — участь у розвитку ринку, партнерство з провідними світовими компаніями, обмін досвідом, доступ до даних галузевих досліджень і освітніх ініціатив.

Фото: Обозреватель 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2293
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду