Телеканали Star Media виходять на російський ринок

Телеканали Star Media виходять на російський ринок

1 Лютого 2018
4079
1 Лютого 2018
19:03

Телеканали Star Media виходять на російський ринок

4079
Три кіносеріальних телеканали міжнародної групи компаній Star Media – Star Cinema, Star Family і Bolt (спільний з Film.ua проект) – виходять на російський ринок.
Телеканали Star Media виходять на російський ринок
Телеканали Star Media виходять на російський ринок

Цю інформацію, поширену російським інтернет-виданням «Кабельщик», «Детектору медіа» підтвердили в прес-службі Star Media.

Розповсюдженням Star Cinema, Star Family і Bolt у російських мережах платного телебачення займатиметься дистрибутор «Медіа Альянс», який займається дистрибуцією телеканалів Discovery Networks, Turner і Eurosport і входить до складу російського медіахолдингу «Национальная Медиа Группа».

У прес-службі Star Media пояснили, що мова йде про продаж франшизи і контент-наповнення телеканалів російському дистрибутору для створення окремих російських версій цих каналів.

«Канали Star Cinema, Star Family і Bolt популярні в Україні. Цими каналами зацікавився один з найбільших дистрибуторів платного ТБ, який, зокрема, займається дистрибуцією каналу Discovery. Правовласники каналів і контенту уклали угоду про продаж франшизи і контент-наповнення каналів. Це будуть окремі канали, які будуть розповсюджуватися виключно на території Росії під маркою “Медіа Альянсу”», – повідомили «Детектору медіа» в Star Media.

За повідомленням видання «Кабельщик», російський дистрибутор уже почав пресейл каналів Star Cinema, Star Family і Bolt у межах виставки CSTB-2018.

Група компаній Star Media має офіси в Києві, Москві, Лондоні та на Кіпрі.

Нагадаємо, Star Media запустила два власних супутникових телеканали Star Cinema, Star Family, а також канал Bolt спільно з кінокомпанією Film.ua восени 2016 року. Дистрибуторами телеканалів Star Cinema, Star Family і Bolt в Україні стала група «1+1 медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4079
Читайте також
15.07.2021 14:27
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
3 362
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду