Американський журнал Penthouse утретє збанкрутував

Американський журнал Penthouse утретє збанкрутував

13 Січня 2018
2260
13 Січня 2018
15:10

Американський журнал Penthouse утретє збанкрутував

2260
Американська компанія Penthouse Global Media Inc., якій належить однойменний журнал Penthouse і відповідні сайти, подала заяву про захист від кредиторів згідно з главою 11 Кодексу США про банкрутство до суду штату Каліфорнія.
Американський журнал Penthouse утретє збанкрутував
Американський журнал Penthouse утретє збанкрутував

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на агентство Bloomberg.

Раніше компанія банкрутувала в 2000-му і 2013 роках.

У 2016 році бренд викупила продюсер і режисер Келлі Голланд, яка хотіла «позбавити компанію від нальоту мізогінії». Проте її плани, зокрема відкриття ресторанів із напівголими офіціантками за прикладом Hooters, не мали успіху.

Нагадаємо, з грудня 2017 року британська версія журналу Glamour, який належить видавничому дому Condé Nast, припинила вихід щомісяця. Редакція журналу зосередиться на розвитку свого інтернет-медіа. Проте в друці Glamour все ж виходитиме: восени та навесні читачі зможуть придбати «колекційне, привабливе» видання, в якому йтиметься про тренди в сфері моди та краси в прийдешньому сезоні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2260
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду