У випусків «Сьогодні» на телеканалі «Україна» – новий ведучий

У випусків «Сьогодні» на телеканалі «Україна» – новий ведучий

5 Січня 2018
5767
5 Січня 2018
13:54

У випусків «Сьогодні» на телеканалі «Україна» – новий ведучий

5767
З понеділка, 8 січня, новим ведучим денних випусків інформаційної програми «Сьогодні» на каналі «Україна» стане Ігор Пупков
У випусків «Сьогодні» на телеканалі «Україна» – новий ведучий
У випусків «Сьогодні» на телеканалі «Україна» – новий ведучий

Про це повідомила прес-служба телеканалу «Україна».   

У денних випусках програми «Сьогодні» о 15:00 з понеділка по суботу Ігор Пупков розповідатиме про найважливіші та найактуальніші події дня.

«Для будь-якого ведучого важливим є зростання та розвиток. Особисто для мене важливо, коли поруч є люди, у яких можна й потрібно вчитися, поруч з якими ти будеш теж рости й розвиватися, - розповів сам Ігор Пупков. - Така команда є на каналі «Україна», тому сумнівів приймати пропозицію абсолютно не було. Я вдячний колегам за те, що підтримали і підтримують».

За словами керівника проекту Людмили Добровольської, долучення Ігоря підсилить команду: «Ігор – ведучий з великим позитивним інформаційним досвідом. Він далеко не новачок в професії, його знають і люблять телеглядачі».

Ігор Пупков на телебаченні працює з 1998 року. Зокрема з жовтня 2003-го був ведучим «Подробиць» на «Інтері», з травня 2007-го - ведучим новин на ТРК «Київ». З березня 2009-го  - ведучий інформаційної програми на телеканалі «Сіті». У вересні 2015-го став ведучим програми «Свідок» на телеканалі НТН. До приходу на НТН працював в інформаційній службі каналу БТБ, а згодом на каналі UBR, де з листопада 2013 року був ведучим новин разом із Людмилою Добровольською.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5767
Читайте також
21.12.2017 17:30
«Суспільне мовлення»
Суспільне мовлення
0
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду