ZIK змінив формат та кінцевих бенефіціарів

ZIK змінив формат та кінцевих бенефіціарів

8 Грудня 2017
2511
8 Грудня 2017
13:22

ZIK змінив формат та кінцевих бенефіціарів

2511
Телеканал ZIK змінив формат з просвітницько-інформаційного з фільмопоказом на інформаційно-просвітницький з фільмопоказом. Також у телеканалу змінилися кінцеві власники: Петро Димінський перестав бути кінцевим бенефіціаром ZIK. Про це стало відомо на засіданні Нацради 7 грудня.
ZIK змінив формат та кінцевих бенефіціарів
ZIK змінив формат та кінцевих бенефіціарів

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 7 грудня внесла зміни до програмної концепції телеканалу ZIK за цифровою ефірною та супутниковою ліцензіями його юридичної особи ТОВ «ТРК “Нові комунікації”».

Зміна формату зумовлена збільшенням частки інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм з 5 годин до 7 годин на добу та зменшенням обсягу науково-просвітницьких програм з 4 годин 40 хвилин до 3 годин на добу. Також із програмної концепції зникла підбірка музичних творів (20 хвилин).

Незмінним залишився обсяг розважальних і музичних програм (1 година), дитячих програм (40 хвилин), фільмопоказу (4 години). Обсяг національного продукту в ефірі – 21 година на добу (у тому числі 17 годин власного контенту), іноземного продукту – 3 години на добу.

Також на засіданні Нацради представники ZIKу повідомили, що в телеканалу змінилися кінцеві бенефіціари і відповідні документи вже подано до Нацради. Зі складу кінцевих бенефіціарів вибув Петро Димінський, кінцевими бенефіціарними власниками телеканалу залишилися троє членів його родини – дочки Анастасія Димінська, Жанна Димінська і дружина Олена Димінська. Поки що Нацрада не розглянула цих змін.

Нагадаємо, влітку кінцевими бенефіціарними власниками телеканалу ZIK крім Петра Димінського стали його дочки Анастасія Димінська, Жанна Димінська і дружина Олена Димінська. У липні відповідні дані були внесені до ліцензій ТОВ «ТРК “Міст ТБ”» (супутникова та аналогові ефірні ліцензії), а в серпні – до ТОВ «ТРК “Нові комунікації”» (супутникова та цифрова ефірна ліцензії).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2511
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ден
2262 дн. тому
Ссучился ЗИК
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду