З СТБ звільнився головний музичний продюсер

З СТБ звільнився головний музичний продюсер

1 Листопада 2017
2720
1 Листопада 2017
19:42

З СТБ звільнився головний музичний продюсер

2720
Головний музичний продюсер телеканалу СТБ Микола Сосін повідомив про своє звільнення з каналу, на якому відпрацював 9 років.
З СТБ звільнився головний музичний продюсер
З СТБ звільнився головний музичний продюсер

Про це він написав у своєму Facebook.

«Ось і завершений мій шлях довжиною в 9 років роботи на СТБ. Це було "маленьке життя" зі своїми перемогами і поразками, успіхами і розчаруваннями, новими знайомствами і цікавими проектами. Багато що було зроблено і ще більше чекало попереду...Але пора йти далі», - написав Микола Сосін.

Він подякував Руслану Городничому, Галині Пілютіковій за путівку в життя, Володимиру Бородянському за довіру, Талі Пристаєцькій, Костянтину Томільченку і Олександру Братковському  за цікаву роботу і дружбу, Тетяні Липовець - за терпіння.

«Я дуже вдячний за досвід, часом, на перший погляд, завдання, які неможливо реалізувати, але саме це мотивувало і змушувало мене рухатися вперед», - написав він.

Нагадаємо, Микола Сосін відповідав за підготовку на «Євробаченні-2017» музичного номеру з попурі пісень переможців конкурсу минулих років. У документах на «Прозорро», які оприлюднила Національна суспільна телерадіокомпанія України, повідомлялося, що Микола Сосін отримає 116 тис грн. за музику для танцювального номеру у другому півфіналі «Євробачення».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2720
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду