У «Перших про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK – нова ведуча

У «Перших про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK – нова ведуча

27 Жовтня 2017
3189
27 Жовтня 2017
14:13

У «Перших про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK – нова ведуча

3189
Новою ведучою інформаційно-аналітичної щоденної прямоефірної токінг-студії «Перші про головне. Коментарі» на каналі ZIK стане журналістка Анастасія Гусарєва.
У «Перших про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK – нова ведуча
У «Перших про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK – нова ведуча

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі ZIKу.

Це дебют Анастасії в якості модератора телеефіру наживо. Її напарник в новинній студії – ведучий ZIKу Богдан Машай.

За освітою Анастасія Гусарєва – акторка театру драми та кіно, закінчила Київський національний університет культури і мистецтв. До цього працювала на телеканалі NewsOne. На ZIK перейшла більше року тому – в якості журналістки департаменту інформаційного мовлення та аналітики.

Нагадаємо, «Перші про головне» – інформаційний бренд телеканалу ZIK, що об'єднує щоденні прямоефірні програми новин «Перші про головне. Ранок», «Перші про головне. День», «Перші про головне. Вечір», токінг-студії «Перші про головне. Коментарі» та інформаційно-аналітичний тижневик «Перші про головне. Деталі», який виходить щосуботи. Бренд почав своє існування в загальнонаціональному інформпросторі в День Незалежності України – 24 серпня 2016 року – новинами «Перші про головне». Підсумкова тижнева інформаційно-аналітична програма «Перші про головне. Деталі» виходить в ефір з 17 вересня 2016 року. З 3 жовтня 2016 року в ефірі телеканалу ZIK з'являються токінг-студії «Перші про головне. Коментарі».

Зазначимо, новинні випуски «Перші про головне» та прямоефірні токінг-студії «Перші про головне. Коментарі» за рейтинговими показниками – серед лідерів телеперегляду ZIKу.

Фото: ZIK 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3189
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду