Білоцерківське «Радіо.Net» стане «Люкс ФМ»

Білоцерківське «Радіо.Net» стане «Люкс ФМ»

25 Жовтня 2017
4353
25 Жовтня 2017
12:29

Білоцерківське «Радіо.Net» стане «Люкс ФМ»

4353
Радіомережа «Люкс ФМ» планує запуститися в Білій Церкві на частоті місцевого «Радіо.Net» 104,3 МГц.
Білоцерківське «Радіо.Net» стане «Люкс ФМ»
Білоцерківське «Радіо.Net» стане «Люкс ФМ»

Цю інформацію, отриману «Детектором медіа» з власних джерел, підтвердив генеральний директор ТРК «Люкс» Роман Андрейко.

Телерадіокомпанія «Люкс», яка володіє ліцензіями радіомережі «Люкс ФМ», придбала юридичну особу «Радіо.Net» – білоцерківське ТОВ «ТРК “Белком”». Раніше ця компанія належала порівну двом особам – мешканцям Білої Церкви Андрію Швецю та Ганні Кравченко.

Нині, за даними єдиного державного реєстру, власником ТОВ «ТРК “Белком”» є ПрАТ «ТРК “Люкс”», кінцевим бенефіціаром – дружина мера Львова Андрія Садового Катерина Кіт-Садова, а директором – керівник і співвласник медіахолдингу «Люкс» Роман Андрейко. Юридична адреса ТРК «Белком» теж уже змінилася з Білої Церкви на вул. Володимирську, 61/11 у Києві (адреса холдингу «Люкс»).

Нагадаємо, влітку київська радіостанція Nostalgie увійшла до складу медіахолдингу «Люкс». Nostalgie перейшла під управління «Люкса», але власник радіостанції не змінився: ним залишається Сергій Горовий – голова правління ПАТ «Київгаз», зять співголови фракції «Опозиційного блоку» Юрія Бойка.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4353
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду