Одеський забудовник Бумбурас виводить свій канал на супутник

Одеський забудовник Бумбурас виводить свій канал на супутник

20 Жовтня 2017
2835
20 Жовтня 2017
16:01

Одеський забудовник Бумбурас виводить свій канал на супутник

2835
19 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила видати супутникову ліцензію телеканалу Olvia Sat (ТОВ «Реноме інет») одеського забудовника грецького походження Пантеліса Бумбураса.
Одеський забудовник Бумбурас виводить свій канал на супутник
Одеський забудовник Бумбурас виводить свій канал на супутник

ТОВ «Реноме інет» уже володіє ліцензіями на кабельне мовлення з логотипом Olvia в кабельних мережах Одеси та Маріуполя. Супутникова ліцензія передбачає мовлення каналу з логотипом Olvia Sat із супутника Amos-7 в Україні та інших країнах у межах зони впевненого прийому у відкритому некодованому вигляді.

Канал представляв Олексій Майоров, який наразі працює головним редактором і ведучим на іншому одеському телеканалі «Репортер».

Olvia Sat планує створювати програми для грецької меншини грецькою мовою, планує обмін досвідом і співпрацю з грецькими журналістами. Члени Нацради звернули увагу, що в презентації каналу йдеться, що в ефірі будуть «інформаційні/замовні програми», програма про Благодійний фонд Пантеліса Бумбураса та його «добрі справи», деякі програми порівнюються з програмами каналу Euronews. У програмні концепції каналу плануються 7 годин на добу фільмопоказу, і канал планує наповнювати їх виключно ліцензійним продуктом, зокрема планується показ грецьких фільмів мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Власниками телеканалу є одеський бізнесмен грецького походження, власник будівельної компанії «Гефест» та один з інвесторів ФК «Чорноморець» Пантеліс Бумбурас (98%) і генеральний директор будівельної компанії «Гефест» та гендиректор самого телеканалу Олександр Проценко (2%).

Нагадаємо, що раніше цей одеський кабельний телеканал мав назву КТК і входив до медіахолдингу «Козир Діджитал» одеського бізнесмена Олександра Козиря. Влітку 2016 року в ТОВ «Реноме інет» змінилися власники: компанію придбали Пантеліс Бумбурас і Олександр Проценко. А у квітні 2017 року компанія «Реноме інет» перейменувала свій телеканал КТК на Olvia, а також розширила його покриття: крім Одеси канал зайшов у кабельні мережі Маріуполя.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2835
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду