«Радіо Ера» може змінити назву

«Радіо Ера» може змінити назву

3 Жовтня 2017
5051
3 Жовтня 2017
09:39

«Радіо Ера» може змінити назву

5051
Радіомережу «Радіо Ера», яку нещодавно придбала компанія Dragon Capital, можуть перейменувати у «Новое время».
«Радіо Ера» може змінити назву
«Радіо Ера» може змінити назву

Про це повідомив в ефірі «Громадської хвилі» на «Громадському радіо» керівник проекту «Радіо Ера FM» Валерій Калниш.

Нагадаємо, у портфелі Dragon Capital також є журнал і сайт «Новое время».

«Ця історія (проект «Радіо Ера», — ред.) задумувалася як бізнес-проект, який повинен посилити і журнал, і портал. Ми розраховуємо на синергію. У планах є перейменування «Радіо Ери» на «Новое время». Коли це станеться, я не знаю», — сказав пан Калниш.

За його словами, у нової команди зараз перехідний період, який повинен скласти до п’яти місяців. За цей час нова команда повинна познайомитися з колективом.

Спочатку «Радіо Ера» буде дотаційним, але кінцева мета — вийти на самоокупність і стати бізнес-проектом.

Валерій Калниш запевняє, що з ефіру уже прибрали «джинсу» політичних сил і переходять на «чесну рекламу». «Новини не продаватимуться», — наголосив він. Політичні сили зможуть купувати рекламу, але такі повідомлення обов’язково будуть маркуватися як рекламні.

Також на «Радіо Ера» будуть дотримані усі квоти на користь української мови.

Як повідомляв «Детектор Медіа», 26 вересня стало відомо, що компанія Dragon Capital завершила операцію з придбання «ТРК Радіо-Ера», а також, що проект «Радіо Ера FM» очолить Валерій Калниш, який раніше був головним редактором газети «Коммерсантъ-Украина», «Радио Вести», а також інтернет-порталу «РБК-Україна».

Колишні власники ТОВ ТРК «Радіо-Ера» задоволені тим, що пакет акцій компанії придбав «саме інвестор з американським корінням».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5051
Читайте також
20.02.2018 10:28
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
32 365
10.10.2017 18:31
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
6 520
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Слухач (Рівне)
2380 дн. тому
Пане Валерію, навіщо перейменовувати вже усталений, підтверджений багаторічним досвідом радіобренд "Радіо Ера" (зазначу, один з небагатьох унікальних у нас, тупо не сфизд..вкрадених, сплагіачених з назв московських радіомереж) на доречну, але для журналу, назву Новий час? Ну прорахуйте з брендологами як воно звучатиме, "Радіо Новий час" (чи Радіо Новоє врємя)? Слух вже ріже. Й до того ж починати заново на розкручування нової назви зокрема для рекламодавців та споживачів реклами... Сподіваюсь як слухач протягом декількох років існування Вашої станції, що Ви відмовитесь від цієї недоречньої ідеї і на початку 2018ого ми почуємо нове/оновлене, але саме Ера-фм.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду