Ірина Волкова залишає «Ранок з Україною»

Ірина Волкова залишає «Ранок з Україною»

29 Вересня 2017
7587
29 Вересня 2017
11:31

Ірина Волкова залишає «Ранок з Україною»

7587
Телеведуча Ірина Волкова прощається з командою програми «Ранок з Україною», вирішивши зосередитися на роботі в інформаційному мовленні.
Ірина Волкова залишає «Ранок з Україною»
Ірина Волкова залишає «Ранок з Україною»

Про це «Детектору Медіа» повідомили в прес-службі телеканалу «Україна».

За час роботи в «Ранку з Україною» завжди життєрадісна та елегантна Ірина Волкова провела близько 60 прямих ефірів.

«Дуже рада, що в мене була можливість працювати із дружнім та професійним колективом «Ранку з Україною». Я вдячна команді за такий класний досвід, – говорить Ірина Волкова. – Останні роки я працювала в більш розважальних жанрах, але мені таки ближче новини, тому я маю намір повернутись в інформаційне мовлення».

У рамках «Ранку з Україною» Ірина Волкова провела святковий ефір до Дня Конституції України, записала ексклюзивне інтерв’ю з улюбленцем українських жінок Олегом Винником, закохала всю команду проекту у свою кішку Мішаню і як справжня дівчина зробила сотні селфі під час рекламних пауз.

«Зізнаюсь, найбільш екстремальний ефір у мене був зі Світланою Катренко, бо ми як справжні дівчатка у перерві на рекламу фотографувалися. І поки я перекидала їй фотки, не помітила, як розпочався прямий ефір. Свєті пощастило більше, бо вона вже була на точці, я ж хутко прибігла, утім, як виявилось – без тексту. У додаток до всього, саме на моїх репліках з ладу вийшов суфлер. Забрала у Свєти текст і викрутилась, але попереджаю – двом дівчатам працювати в кадрі небезпечно», – застерігає ведуча.

«Ми щасливі, що Іра була з нами. Вона неймовірна ведуча: справжній професіонал, щира та чуйна людина – ці якості просто на вагу золота. Ми віримо, що ще буде нагода попрацювати разом, бо вона стала частиною нашої ранкової родини, а це дуже багато для нас значить. Бажаємо їй натхнення у всіх починаннях», – каже керівник проекту Тетяна Алтухова.

З понеділка, 9 жовтня, компанію Сергію Зеніну в ранковому ефірі каналу «Україна» складе Лілія Ребрик. Окрім того, з 2 жовтня ефір «Ранку з Україною» триватиме довше. З понеділка по п’ятницю ведучі Микола Матросов, Світлана Катренко, Сергій Зенін і Лілія Ребрик розповідатимуть глядачам про найактуальніші події та ділитимуться корисними порадами з 6:30 до 9:00.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7587
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду