PLEON Talan очолить Наталія Дадівєріна

PLEON Talan очолить Наталія Дадівєріна

29 Вересня 2017
5201
29 Вересня 2017
10:22

PLEON Talan очолить Наталія Дадівєріна

5201
З 1 жовтня 2017 року виконавчим директором PLEON Talan офіційно призначена Наталія Дадівєріна, яка раніше обіймала посаду директора по роботі з клієнтами. Ірина Свірі (Раненко) продовжить працювати з комунікаційною групою AGAMA, сфокусувавшись на розвитку співробітництва з міжнародними донорськими організаціями та проектах міжнародної технічної допомоги.
PLEON Talan очолить Наталія Дадівєріна
PLEON Talan очолить Наталія Дадівєріна

Про це «Детектору Медіа» повідомили в прес-службі Agama сommunications.

«Ми раді, що PLEON Talan очолить саме Наталя, професіонал з багаторічним досвідом в області комунікацій. Її лідерські якості та відданість справі сприятимуть подальшому зростанню і розвитку агентства», - коментує президент холдингу Atlantic Group Эндрю Бейн.

До команди  PLEON Talan Наталія Дадівєріна приєдналася півтора роки тому в якості директора по роботі з клієнтами. До приходу в агенцію майже 10 років відповідала за репутацію компанії «Київстар» в центральному регіоні України. Наталія — експерт з комунікацій з більш ніж 20-річним досвідом роботи в міжнародних і національних компаніях; кандидат філософських наук; успішно завершила навчання за курсами маркетинг, стратегічне планування, фінанси та економіка МВА програми Единбурзької бізнес-школи (Heriot-Watt University, Edinburgh, Scotland).

Серед професійних компетенцій Наталії — стратегічне планування, ефективна розробка і реалізація комунікацій в період змін і трансформацій, антикризове реагування, репутаційний менеджмент і КСВ-проекти. На посаді виконавчого директора Pleon Talan Наталія продовжить розвивати агенцію, пропонуючи клієнтам кращі практики і комплексний підхід у сфері інтегрованих комунікацій.

«Щиро вдячна за довіру керівництву AGAMA communications. Пишаюся командою PLEON Talan, з якою найбільш амбітні плани втілюються в реальність, примножуючи наші досягнення і здобутки наших клієнтів. Цінністю PLEON Talan завжди була, є і буде відповідальність: перед клієнтами, перед професією, перед країною. Ми продовжимо рухатися цим шляхом, розвиваючи агенцію, ринок, розробляючи ефективні рішення задач для бізнесу наших клієнтів», — коментує своє призначення Наталія Дадівєріна.

Нагадаємо, PLEON Talan («Плеон Талан») — одна з найбільших PR-агенцій України, яка впроваджує новітні технології та рішення для ефективного вирішення завдань клієнтів. На ринку України 17 років, 11 з яких оперує під брендом PLEON Talan. З 2009 року ексклюзивно представляє в Україні Ketchum — одну з найбільших комунікаційних компаній в світі, трендсеттера в сфері комунікаційного консалтингу. PLEON Talan — найефективніша агенція маркетингових сервісів України за результатами Effie Awards Ukraine 2011-2012, а також найбільш креативна агенція України в 2006-2011 і 2013-2015 роках, згідно рейтингу Всеукраїнської рекламної коаліції.

AGAMA communications — українська комунікаційна група, визнаний лідер ринку в ефективності використання комунікацій для забезпечення зростання бізнесу клієнтів. До складу AGAMA communications входить 14 агенцій c лідируючою експертизою у всіх сферах комунікацій: креативні сервіси (Visage DDB, Provid, Scholz & Friends, New Mix), медіа-сервіси (OMD Media Direction Ukraine, Radio Expert), діджитал сервіси (Tribal Worldwide, Kyiv, Liquid7, Ebola), маркетингові послуги (Talan Communication, Clever Force, Talan Events), PR & GR (Pleon Talan, GROU). Пріоритетом Групи є реалізація інтегрованих комунікаційних проектів з високоефективною та вимірюваною бізнес-результативністю.

На фото: Наталія Дадівєріна

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5201
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду