Київська школа економіки та VoxUkraine відкривають Центр економічної журналістики

Київська школа економіки та VoxUkraine відкривають Центр економічної журналістики

8 Вересня 2017
2323
8 Вересня 2017
13:40

Київська школа економіки та VoxUkraine відкривають Центр економічної журналістики

2323
У Center for excellence in economic Journalism при КSЕ медійники зможуть отримати актуальні знання з економіки, роботі з даними, корпоративних фінансів тощо
Київська школа економіки та VoxUkraine відкривають Центр економічної журналістики
Київська школа економіки та VoxUkraine відкривають Центр економічної журналістики

Київська школа економіки та VoxUkraine запрошують на відкриття Центру вдосконалення економічної журналістики, яке відбудеться 13 вересня о 10:00.

«Запрошуємо на презентацію Центру та дискусію про роль медіа в суспільстві. Захід в першу чергу буде цікавий потенційним студентам Центру – журналістам та редакторам, які хочуть підвищити свої економічні знання та навички роботи з даними», - йдеться в повідомленні.

Центр об’єднує чотири напрямки:

  • модульний навчальний курс «Економіка, ринки та аналіз даних», розроблений викладачами Київської школи економіки;
  • перший дистанційний курс з економіки для журналістів «Як писати про економіку без помилок»;
  • дискусійний клуб провідних редакторів та видавців для обговорення найактуальніших питань економіки та ЗМІ;
  • Дослідження медіасфери науковими методами.

Серед спікерів – головний економіст KSE Ілона Сологуб, CEO VoxUkraine Борис Давиденко, головні редактори Liga.net та Interfax-Україна, CEO EdEra Ілля Філіпов та представники партнерів.

«Журналісти неодноразово змінювали хід історії в Україні та світі. Наприклад, Євромайдану, скоріше за все, не було б, якби не журналісти, - наголошують організатори. - Але ЗМІ грають значну роль не лише в революційні часи. Важливіше завдання для них – допомагати країнам еволюціонувати… Ми впевнені, що ЗМІ мають стати «четвертою владою» й в Україні: бути джерелом важливої інформації, формувати порядок денний, контролювати та оцінювати політичні рішення та сприяти економічному розвитку країни».

«Тепер будь-який журналіст, що не обділений бажанням рости, може отримати актуальні знання з економіки, роботі з даними, корпоративних фінансів тощо, - написав у своєму Facebook Борис Давиденко. - Center for excellence in economic Journalism при КSЕ - унікальна (не побоюся цього епітета) штука для України, що складається з чотирьох основних напрямків: оффлайн програма з економіки і data analyses, дистанційний курс ПО2 економіці для журналістів, рісерч центру і дискусійний клуб».

Реєстраційна форма: https://goo.gl/nswUEm

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2323
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду