Став відомий новий головний редактор видання Realist.online

Став відомий новий головний редактор видання Realist.online

11 Серпня 2017
2398
11 Серпня 2017
19:22

Став відомий новий головний редактор видання Realist.online

2398
Засновник і колишній головний редактор інтернет-видання Realist.online Сергій Лямець повідомив про завершення продажу ЗМІ новому власнику - «Європейській медіа групі». За його словами, у виданні відбулося призначення нового головного редактора – Олександра Децика.
Став відомий новий головний редактор видання Realist.online
Став відомий новий головний редактор видання Realist.online

Про це Сергій Лямець  написав у своєму Facebook.

«Офіційно. Сьогодні підписані документи про продаж і переуступку проекту Realist.online на користь "Європейської медіа групи". Період невизначеності, який тривав останній місяць, закінчено. Я і Олена Громницька більше не маємо відношення до проекту. Ми плануємо займатися новими медіапроектами. Новим головним редактором новий власник призначив Олександра Децика. З цього моменту всі питання щодо роботи видання направляйте, будь ласка, йому», - повідомив екс-головред.

Він також звернувся із словами подяки на адресу співробітників видання і читачів: «Я дуже вдячний всім чудовим людям, завдяки яким проект Realist.online відбувся. Нам вдалося попрацювати з дійсно видатними журналістами і редакторами, управлінцями і юристами. Проект вийшов чудовим, і у нього є всі передумови для подальшого зростання. Спасибі всім читачам видання Realist.online за Вашу увагу і довіру до нашої роботи».

Як повідомляв «Детектор Медіа», Інтернет-видання Realist.online відтепер входитиме до складу «Європейської медіа групи». Про це стало відомо 7 липня зі слів співзасновників видання Realist.online Олени Громницької і Сергія Лямця, а також директора ТОВ «ЄМГ» Світлани Шереметьєвої.

Після того, як інтернет-видання Realist.online змінило власника і увійшло до складу «Європейської медіа групи», його засновник і колишній головний редактор Сергій Лямець планує зайнятися нішевими проектами, пов’язаними з мультимедіа. Про це пан Лямець розповів у коментарі «Детектору Медіа».

На фото - Сергій Лямець

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2398
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду