Fex.net запустив можливість перегляду ліцензійного відеоконтенту

Fex.net запустив можливість перегляду ліцензійного відеоконтенту

30 Липня 2017
2653
30 Липня 2017
10:03

Fex.net запустив можливість перегляду ліцензійного відеоконтенту

2653
Файлосховище Fex.net відкрило користувачам доступ до ліцензованого відеоконтенту, який розміщується на серверах ресурсу. Поки що цей пакет включає 50 фільмів, які будуть доступні для власників premium-підписки сервісу. Перелік фільмів обіцяють доповнювати з часом.
Fex.net запустив можливість перегляду ліцензійного відеоконтенту
Fex.net запустив можливість перегляду ліцензійного відеоконтенту

Про це повідомляє ain.ua.

Як розповіли в компанії, це результат укладення договору з компанією «Топ фільм дистрибьюшн» - дистриб'ютора фільмів і ТБ-програм, який запускався в Україні та РФ - в тому числі займався прокатом фільмів компаній Lionsgate, The Weinstein Company, IM Global, Wild Bunch, TF-1, Lakeshore, ArcLight, Summit, IM Global та ін. В РФ ця компанія припинила існування і передала всі свої релізи компанії Megogo Distribution, але в Україні вона продовжує працювати - з нею і домовилася команда Fex.net.

Поки що в перелік ліцензійного контенту входять тільки фільми, але в подальшому в цей пакет можуть додати інші типи контенту на кшталт музики та ігор.

Згідно з умовами ліцензійної угоди, ці фільми забороняється копіювати, поширювати і використовувати в комерційних цілях, вони призначені для особистого користування.

Дія цієї ліцензії поширюється на Азербайджан, Вірменію, Росію, Білорусь, Грузію, Казахстан, Киргизстан, Молдову, Таджикистан, Туркменістан, Україну і підпадає під дію авторського права.

Нагадаємо, Fex.net - хмарний сервіс зберігання та передачі даних, який запустився на початку року. Ним займається команда закритого файлообмінника Ex.ua. У лютому цього року стало відомо, що новий сервіс очолить екс-власник сейлз-хауса Reklamonstr Сергій Ковальчук.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2653
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду