Дмитро Носиков залишив посаду генпродюсера NewsOne

Дмитро Носиков залишив посаду генпродюсера NewsOne

26 Липня 2017
4083
26 Липня 2017
13:37

Дмитро Носиков залишив посаду генпродюсера NewsOne

4083
25 липня Дмитро Носиков залишив посаду генерального продюсера телеканалу NewsOne. Цю інформацію він підтвердив «Детектору медіа».
Дмитро Носиков залишив посаду генпродюсера NewsOne
Дмитро Носиков залишив посаду генпродюсера NewsOne

Він не захотів коментувати причини та обставини звільнення, але зауважив, що це було його особисте рішення.

За його даними, фактично обов’язки генерального продюсера NewsOne наразі виконує Василь Голованов.

Про свої подальші плани пан Носиков каже так: «Що-небудь придумаю. Буду робити щось яскраве і дуже цікаве, але поки що хочу відпочити та одужати».

Дмитро Носиков також повідомив, що не мав стосунку до останньої промокампанії телеканалу NewsOne – серії роликів, у яких політики Надія Савченко, Євген Червоненко і Максим Гольдарб з допомогою ненормативної лексики описують події й ситуацію в країні. За його словами, ці ролики були придумані та створені без його участі, коли він перебував на конференції за межами країни.

Нагадаємо, Дмитро Носиков став генеральним продюсером каналу NewsOne у січні 2017 року замість Олексія Семенова, який звільнився. До того пан Носиков був радником міністра енергетики Ігоря Насалика і співпрацював як політтехнолог з першим заступником голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігорем Кононенком.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4083
Читайте також
10.09.2018 13:17
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
9 237
04.09.2017 22:51
Детектор медіа
«Детектор медіа»
8 641
26.07.2017 20:30
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
2 909
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду