Realist.online змінив власника і увійшов до «Європейської медіа групи»

Realist.online змінив власника і увійшов до «Європейської медіа групи»

7 Липня 2017
4152
7 Липня 2017
12:21

Realist.online змінив власника і увійшов до «Європейської медіа групи»

4152
У ЄМГ мають намір за місяць представити нову команду
Realist.online змінив власника і увійшов до «Європейської медіа групи»
Realist.online змінив власника і увійшов до «Європейської медіа групи»

Інтернет-видання Realist.online відтепер входитиме до складу «Європейської медіа групи».

Про це повідомляють співзасновники видання Realist.online Олена Громницька і Сергій Лямець, а також директор ТОВ «ЄМГ» Світлана Шереметьєва.

«Це був стартап, який спочатку задумувався як бізнес-проект. Він успішно відбувся, у видання склалися власна унікальна аудиторія і стійка репутація. Нам запропонували вигідні умови, і ми погодилися його продати», - зазначила Олена Громницька.

«Ми вдячні нашим читачам і всім, хто брав участь у створенні цього продукту. Ми особливо пишаємося стилем і візуальним наповненням видання і вдячні команді за те, що вона розділила з нами цей проект. Нам було б приємно, якби унікальні напрацювання видання стали основою для його наступного витка зростання», - говорить Сергій Лямець.

Співзасновники Realist.online заявили, що починають роботу над новими медійними стартапами.

У «Європейській медіа-групі» своєю чергою відзначають, що після успішного виведення на ринок інтернет-видання «Апостроф» стоїть завдання розвиватися, посідати нові сегменти і збільшувати аудиторію.

«Цей проект голосно зайшов на медіа-ринок і успішно зайняв нішу інтелектуальної журналістики з сильним економічним блоком і резонансними розслідуваннями. Купівля Realist.online якнайкраще відповідає стратегічним планам ТОВ «ЄМГ» - повідомила директор медіа-групи Світлана Шереметьєва.

«Детектору Медіа» пані Шереметьєва розповіла, що зараз ведуться переговори з медійниками, яких нові власники видання хочуть бачити на ключових посадах у редакції Realist.online. «Повністю сформувати нову команду ми плануємо впродовж місяця», - зазначила вона. За словами пані Шереметьєвої, те, на скільки відсотків оновиться колектив видання, залежить від самого колективу: можливо, дехто піде услід за Сергієм Лямцем і Оленою Громницькою, які займатимуться новими проектами. «Нам подобається контент видання і його команда, і ми прагнемо зберегти її по максимуму», - наголосила співрозмовниця «Детектора Медіа».

«Буде, як і раніше, багато матеріалів про економіку, бізнес, політику, спецпроекти, публіцистику і розслідування, а також цікаві лонгріди. Будемо впроваджувати відео-контент і нові сучасні формати», - додала пані Шереметьєва.

Як повідомляв «Детектор Медіа», суспільно-політичне видання Realist.online розпочало свою роботу 24 серпня 2016 року в День незалежності України. Сайт видання стартував 1 жовтня 2016 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4152
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду