StarLight Sales знову оголосив літню акцію

StarLight Sales знову оголосив літню акцію

19 Червня 2017
1920
19 Червня 2017
12:09

StarLight Sales знову оголосив літню акцію

1920
Сейлз-хаус StarLight Sales оголосив для телевізійних рекламодавців акцію «Спекотне літо». Компанії, які за останній рік збільшили інвестиції в телерекламу на 30% і більше (це більше 50% клієнтів), до кінця літа можуть розраховувати на цінову знижку до 50% на додаткові річні бюджети.
StarLight Sales знову оголосив літню акцію
StarLight Sales знову оголосив літню акцію

Рекламодавці, які не підпадають під умови акції, але мають додаткові річні бюджети на літній період, можуть також розраховувати на додаткову мотивацію в цей період.

«Українська економіка відновлюється, зростає споживчий попит, і тому ми вирішили підтримати тих наших партнерів, котрі, вчасно реагуючи на цей тренд, зацікавлені нарощувати рекламну активність, – повідомив генеральний директор StarLight Sales Андрій Партика. - Минулорічна літня акція дала нам більше ефекту, ніж ми розраховували. Тому цього року пропозиція обмежена».

Нагадаємо, у 2016 році StarLight Sales теж оголошував літню акцію. Тоді при зростанні заявленого літнього рекламного бюджету на 10% і більше від поточного контракту клієнт додатково отримував 50% бонусів від суми збільшення. Ці умови були дійсні як для поточних, так і для нових клієнтів. За даними StarLight Sales, минулорічна кампанія привела до розпроданості рекламних блоків у червні до 95%, у липні – 92%, у серпні – 96%.

Також StarLight Sales проводив акцію «Легкий старт» у січні-лютому 2017 року. Вона призвела до розпроданості більше 80%.

Фото: altoday.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1920
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду