Нацрада скасувала оголошення конкурсу на місцеве мовлення

Нацрада скасувала оголошення конкурсу на місцеве мовлення

16 Червня 2017
1359
16 Червня 2017
11:42

Нацрада скасувала оголошення конкурсу на місцеве мовлення

1359
16 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення скасувала свої рішення від 18 травня про оголошення конкурсу на місцеве мовлення з використанням 21 вільної ФМ-частоти і затвердження конкурсних умов.
Нацрада скасувала оголошення конкурсу на місцеве мовлення
Нацрада скасувала оголошення конкурсу на місцеве мовлення

За словами члена Нацради Сергія Костинського, Нацрада хоче змінити конкурсні умови, щоб дати більшу гнучкість у програмуванні. Вимогу про не менше 15% інформаційних передач місцевої тематики в загальному обсязі мовлення хочуть замінити на те, щоб не менше 15% передач власного виробництва становили інформаційні передачі місцевої тематики. На думку членів Нацради, заявлена ними конкурсна вимога неможлива для реалізації, якщо місцевий мовник ретранслює програми партнера (конкурсні умови передбачають ретрансляцію виключно програм суспільного мовлення).

У газеті «Голос України» має бути оприлюднено повідомлення Нацради про скасування конкурсу. А на наступному засіданні Нацрада планує оголосити новий конкурс з новими конкурсними умовами.

Нагадаємо, 18 травня Нацрада вирішила оголосити конкурс на 21 ФМ-частоту і затвердила конкурсні умови. Конкурс був оголошений у газеті «Голос України» 24 травня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1359
Читайте також
12.05.2017 13:02
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
1 884
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sema
2467 дн. тому
Дауны, мля...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду