На каналі ICTV - новий технічний директор

На каналі ICTV - новий технічний директор

2 Червня 2017
1119
2 Червня 2017
18:29

На каналі ICTV - новий технічний директор

1119
Новим технічним директором телеканалу ICTV став Володимир Харченко, спеціаліст із 25-річним досвідом роботи на медіаринку України. Виконувати свої обов'язки на каналі він розпочав 1 червня.
На каналі ICTV - новий технічний директор
На каналі ICTV - новий технічний директор

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Головне завдання, поставлене перед новим технічним директором, – забезпечення якісного та безперебійного мовлення, а також вдосконалення організації і технології мовлення. Крім того до компетенції Володимира Харченка входить стратегічне планування та оперативне управління.

«Вітаю Володимира на телеканалі ICTV, впевнений, що він стане частиною нашої команди і привнесе найкращі практики до свого напрямку», – коментує призначення директор-президент телеканалу ICTV Олександр Богуцький.

Професійна діяльність Володимира Харченка пов'язана з телебаченням, зокрема на управлінських посадах. Телевізійний шлях він розпочав у 1991 році на УТ-1, в 1998 році перейшов на Новий канал, де пропрацював 14 років, у тому числі - на позиції технічного директора. Аналогічну посаду в 2012-му обіймав на каналі «Інтер». Також брав участь у запуску і керував техзабезпеченням каналу «Мега Спорт». До недавнього часу очолював технічний департамент компанії Profit Production. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1119
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду