Digital Screens запропонує ринку вимірювання телеперегляду

Digital Screens запропонує ринку вимірювання телеперегляду

1 Червня 2017
2525
1 Червня 2017
17:31

Digital Screens запропонує ринку вимірювання телеперегляду

2525
Компанія Digital Screens, яка в складі «Медіа Групи Україна» розвиває ОТТ-сервіс Oll.tv, запускає лінійку цифрових вимірювальних та аналітичних продуктів для ринку телебачення та реклами.
Digital Screens запропонує ринку вимірювання телеперегляду
Digital Screens запропонує ринку вимірювання телеперегляду

Про це «Детектору медіа» повідомила прес-служба «Медіа Групи Україна».

Офіційна презентація вимірювальних та аналітичних продуктів Digital Screens відбудеться 7 червня.

Нагадаємо, 24 листопада 2015 року провайдер «Воля» презентував власну телеметричну систему моніторингу телеперегляду. Вона заснована на аналізі даних про те, як споживають телебачення абоненти ОТТ-платформи «Волі», яких на момент презентації сервісу налічувалося 25 тис. Дані збираються за допомогою телевізійних приставок.

З того часу «Воля» регулярно публікує результати своїх вимірювань.

21 квітня 2017 року компанія Big Data UA, яка заснована в 2016 році колишнім президентом компанії «Воля» Сергієм Бойком і спеціалізується на вимірюванні поведінки перегляду аудиторії сервісів IPTV і OTT, презентувала власну інформаційну систему Big Data Rating. Вона дозволяє відстежувати як у поточному, так і в історичному проміжках часу перегляд телевізійних передач і телеканалів у 150 тис. домогосподарств - абонентів «Волі», «Тріолану» і YouTV. Big Data UA встановила такі ціни на свої послуги: 10 тис. грн. на місяць для провайдерів, 15 тис. грн. – для телеканалів і 20 тис. грн. – для рекламних агентств.

Також дані про ОТТ-дивлення своїх абонентів регулярно публікує провайдер «Ланет».

Фото: Oll.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2525
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду