«1+1 медіа» стала дистриб'ютором каналів Bolt, Star family та Star cinema в Україні

«1+1 медіа» стала дистриб'ютором каналів Bolt, Star family та Star cinema в Україні

31 Травня 2017
4007
31 Травня 2017
12:15

«1+1 медіа» стала дистриб'ютором каналів Bolt, Star family та Star cinema в Україні

4007
Група компаній «1+1 медіа» підписала партнерську угоду з компаніями Film.ua та Star Media про ексклюзивну дистрибуцію каналів Bolt, Star family та Star cinema, розширивши власне дистрибуційне портфоліо до 21 телеканалу.
«1+1 медіа» стала дистриб'ютором каналів Bolt, Star family та Star cinema в Україні
«1+1 медіа» стала дистриб'ютором каналів Bolt, Star family та Star cinema в Україні

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

Таким чином, з 1 червня до складу існуючої дистрибуційної пропозиції медіагрупи увійдуть орієнтований на чоловічу аудиторію канал Bolt, канал для сім’ї Star family та кіноканал Star cinema, які  будуть доступні на супутникових платформах, у кабельних та IPTV-мережах.

Повідомляється, що партнерство надає групі ексклюзивне право бути представником каналів на ринку Pay TV та укладати ліцензійні угоди на ретрансляцію їх сигналу з  мережами провайдерів від свого імені.

«Дотримуючись принципів стратегії розвитку дистрибуції "1+1 медіа", співпраця з цими каналами розширить та посилить дистрибуційне портфоліо "1+1 медіа" і наблизить нас до основної мети − стати гравцем №1 на ринку Pay TV України», − прокоментував угоду директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1+1 медіа Андрій Мальчевський.

«Синергія Star Media, міжнародного виробника фільмів та серіалів,  з "1+1 медіа", великим гравцем ринку платного телебачення, є без сумніву важливим кроком як для нас, так і для телеглядача. Ми впевнені в тому, що подібне стратегічне партнерство приведе Star Media до створення нового контенту, виключно для ринку платного телебачення», – сказав генеральний продюсер ТБ-каналів Star Media Олексій Шульдешов.

«На наших телеканалах ми зібрали найкращі фільми та серіали за останні роки. Ми впевнені, що співпраця з командою "1+1 медіа" дозволить максимально розширити коло наших глядачів і якісно вплине на ринок платного телебачення в цілому», – прокомнтував директор з управління та координації платних каналів і діджитал контенту групи Film.ua Віктор Шкробот.

Тепер, як повідомляє прес-служба, дистрибуційний пакет «1+1 медіа» нараховує 21 канал: 7 власних телеканалів  (1+1, 2+2, ТЕТ, «ПлюсПлюс», «Бігуді», УНІАН, 1+1 International), Kvartal TV, 10 телеканалів міжнародного холдингу Viacom (Nickelodeon, Nickelodeon HD, Nick Jr, и MTV, MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, MTV Live HD, VH1 European, VH1 Classic) та 3 нові фільмово-серіальні канали Bolt, Star family та Star cinema.

Нагадаємо у грудні група компаній «1+1 медіа» і компанія Viacom International Media Networks (VIMN) підписали угоду про дистрибуцію в мережах платного телебачення пакета провідних міжнародних дитячих, сімейних, молодіжних та музичних каналів на території України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4007
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду