«Воля» купила активи групи компаній Airbites

«Воля» купила активи групи компаній Airbites

25 Травня 2017
5972
25 Травня 2017
16:51

«Воля» купила активи групи компаній Airbites

5972
Компанія-оператор послуг «Воля» повідомляє про підписання договору купівлі-продажу активів групи компаній Airbites. З 1 червня телекомунікаційні послуги для абонентів Airbites у Львові, Рівному, Хмельницькому, Луцьку, Харкові та Івано-Франківську будуть надаватися під торговою маркою «Воля»
«Воля» купила активи групи компаній Airbites
«Воля» купила активи групи компаній Airbites

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Зазначено, що вартість надання інтернет-послуг для існуючих абонентів Airbites зберігається.

«З 1 липня, після завершення процесу інтеграції, абонентам відкривається весь спектр послуг компанії "Воля": високошвидкісні Інтернет-пакети, інтерактивне телебачення (до 150 каналів у цифровій і HD якості, онлайн-кінотеатр, керування ефіром, пауза, батьківський контроль та ін.), можливість перегляду телебачення з планшета і смартфона за допомогою мобільного додатку Volia TV», – повідомляє прес-служба «Волі».

Нагадаємо, з 1 лютого компанія-оператор послуг «Воля» підвищила вартість на частини пакетів ТБ, Інтернет, ТБ+Інтернет та додаткових пакетів ─ «Спорт» і «Футбол HD» в середньому до 6%.

З 22 травня компанія бочала блокування російських інтернет-ресурсів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5972
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду