Олександра Човгана прийняли у кандидати до INMA

Олександра Човгана прийняли у кандидати до INMA

19 Квітня 2017
3300
19 Квітня 2017
14:00

Олександра Човгана прийняли у кандидати до INMA

3300
Голову Асоціації «Незалежні регіональні видавці України» Олександра Човгана прийнято кандидатом до Ради директорів The International News Media Association (Міжнародна асоціація засобів масової інформації), що надає практики для компаній, працюючих в області інформаційних технологій
Олександра Човгана прийняли у кандидати до INMA
Олександра Човгана прийняли у кандидати до INMA

Про це пан Човган повідомив «Детектору медіа».

«Я знаю про INMA багато років. Але ми переважно підтримували зв'язок з всесвітньою асоціацією видавців (WAN-IFRA). Нам цього не достатньо, ми б хотіли розвиватися інтенсивніше, і будемо працювати з INMA, щоб навчити українських видавців вести успішний бізнес. – сказв пан Човган. – Ми будемо представляти INMA в Україні, спільно організовувати заходи і сприяти розвитку медіабізнесу».

«Для Європейської ради, яка мала би представника INMA в Україні і представника української преси в Європейській раді INMA, це було б чудово», – сказав президент INMA Том Корбетт і зазначив, що існування вільних медіа неможливе без їх комерційної успішності. 

За словами пана Човгана, цього місяця Асоціяція навчає медійників тонкощам просування в соціальних мережах, а на травень заплановані навчання щодо розвитку реклами.

28-29 вересня в Осло (Норвегія) відбудеться Європейська конференція, у якій візьмуть участь 200 представників ЗМІ Європи. Запрошені також українські представники.

Міжнародна асоціація засобів масової інформації (INMA) – світовий постачальник передових практик для компаній, що працюють в області інформаційних технологій, які хочуть збільшити доходи, аудиторію і зміцнити позиції бренду в умовах постійної мінливості ринку. Організація налічує понад 7 500 членів в більш ніж 60 країнах, серед яких The New York Times, Thomson Reuters, The Globe і пошти та інші.

На фото – Олександр Човган під час відкриття Всеукраїнського конгресу інформаційних сайтів

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3300
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду