«Динамо» не буде входити до телепулу з каналами «Футбол 1»/«Футбол 2» - Суркіс

«Динамо» не буде входити до телепулу з каналами «Футбол 1»/«Футбол 2» - Суркіс

11 Квітня 2017
2199
11 Квітня 2017
17:15

«Динамо» не буде входити до телепулу з каналами «Футбол 1»/«Футбол 2» - Суркіс

2199
Президент київського футбольного клубу «Динамо» Ігор Суркіс заявив, що його клуб не планує та не буде входити до телевізійного пулу з каналами «Футбол 1»/«Футбол 2» («Медіа Група Україна» Ріната Ахметова), щоб транслювати матчі Прем'єр-ліги.
«Динамо» не буде входити до телепулу з каналами «Футбол 1»/«Футбол 2» - Суркіс
«Динамо» не буде входити до телепулу з каналами «Футбол 1»/«Футбол 2» - Суркіс

Про це він сказав у коментарі FootballHub, передає видання Сhampion.com.ua.

«Всі ось ці розмови про єдиний пул, та інше - це розмови не для нас. Єдиний пул, це що? Канал "Футбол", який буде демонструвати єдиний пул? Який буде з першої та до останньої хвилини ганьбити київське Динамо у всіх програмах, ображати моїх футболістів, а я буду мовчати? Та не буде цього ніколи», - запевнив Ігор Суркіс.

За його словами, які б гроші канала «Футбол» не запропонував, клуб на це не погодиться.

«Київське "Динамо" єдиний пул нікому не передасть. Ми, як транслювали свої домашні матчі на каналі "2+2", так і будемо транслювати. Якщо канал "2+2" не захоче транслювати, повірте, у нас є дуже багато охочих інших каналів, які хочуть транслювати наші матчі», - пояснив він.

«Про який єдиний пул ми можемо говорити, коли люди дозволили собі образи на адресу моїх футболістів, яких я зобов'язаний захищати? Якщо думають, що минув час, і я забув, то я нічого не забув, я все пам'ятаю», - підсумував Ігор Суркіс.

Раніше, у травні 2016 року, один з експертів каналів «Футбол» Сергій Морозов назвав гравця «Динамо» Андрія Ярмоленка «футбольним бидлом». Після цього головний тренер «Динамо» Сергій Ребров оголосив про рішення футболістів бойкотувати ці телеканали. Восени минулого року канал «Футбол» збирався поскаржитися в УЄФА на бойкот каналу з боку «Динамо».

Нагадаємо, «Динамо» - один із шести клубів української Прем'єр-ліги, який входить до телевізійного пулу каналу «2+2», що належить Ігорю Коломойському. Решта клубів входить до телевізійного пулу  «Медіа Групи Україна», якою володіє Рінат Ахметов.

У липні 2016 року телеканал «2+2» отримав ексклюзивні права на трансляцію поєдинків 6 клубів вищого українського дивізіону, що складає половину його учасників. Канал покаже домашні поєдинки «Динамо» (Київ), «Дніпро» (Дніпро), «Чорноморець» (Одеса), «Волинь» (Луцьк), «Карпати» (Львів), «Зоря» (Луганськ).

У лютому в медіагрупі «1+1 медіа» вирішили скасувати показ 13-ти матчів прем'єр-ліги в цьому сезоні на телеканалі «2+2». Трансляції перенесено на УНІАН і сайт «ТСН.Проспорт».

Читайте також на «Детекторі медіа» інтерв’ю «Александр Денисов, «Футбол 1» / «Футбол 2»: «Лучшее партнерство — это предоплата»».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2199
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду